Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa

0
28
Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa
Oppo Indonesia Ical Find X Langkung Mirah Ti Di Eropa

Koran Sunda – Oppo anu cikeneh meluncurkeun Find X kanggo pasar Indonesia masihan banderol saharga Rp12,999 juta, anu langkung mirah dibandingkeun pangaos ponsel anu sami di Eropa nyaeta sekira Rp16,3 juta.

Wanci ditanya ngeunaan beda pangaos kasebat, PR Manager Oppo Indonesia Aryo Medianto angken salah sahijina kanggo menghindari kaributan sosial lamun di banderol Rp16 juta anu manawi wah teuing kanggo pasar Indonesia.

“Luhur GDP urang benten, kanggo maranehanana manawi Rp16 juta teu aya masalah, nanging di Indonesia tiasa seueur kaributan sosial anu sumawonten malahan sanes udagan urang “ceuk Aryo rengse peluncuran Find X di Jakarta.

Langkung teras, Aryo ngeceskeun yen Eropa henteu ngabogaan pabrik. Ku margi eta, komponen Find X kedah diimpor ti China.

Samentara eta, Oppo atos ngabogaan pabrik sorangan di Indonesia anu berlokasi di Tangerang, ku kituna pangaos Find X di Indonesia langkung mirah.

“Margi urang produksi di dieu, mangka ieu bade menekeun cost”  sanggem Aryo.

“Urang hoyong ngabantun teknologi ieu langkung mirah ka konsumen. Urang hoyong jalmi Indonesia gaduh kasempetan ngacakan teknologi ieu” sambung anjeunna.

Aryo menekankeun yen Find X atos nyumponan regulasi Tingkat Kandungan Dalam Negeri (TKDN). ” Urang lolobana hardware, dirakit di pabrik Oppo di Indonesia” ceuk anjeunna.

Cacak dibandrol kalawan pangaos langkung ti Rp10 juta, Aryo angken optimis Find X tiasa ditarima di pasar Indonesia. Pasalna, flagship kasebat mengusung teknologi anyar.

“Kalawan kitu kaayaanana teknologi panganyarna, konsumen tacan tingal urang yakin pisan ieu bade aya hiji hal anu metot perhatian konsumen di Indonesia, janten teu aya karaguan perkawis eta”sanggem Aryo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =