Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

0
24
Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun
Oppo Find X Versi Lamborghini Mimiti Launcing Minggu Payun

Koran Sunda – Wanci Oppo nyalabarkeun Find X dina pertengahan Juni kaliwat pausahaan teknologi kawit China eta ngungkab kitu kaayaanana versi anu langkung premium anu didamel luhur kerjasama kalawan pausahaan otomotif Lamborghini.

Kiwari Oppo Find X Lamborghini Edition atos ditawarkeun di loka Oppo kanggo pre-order dugi 10 Agustus, sabot pengiriman bade dimulai.

Dilansir ti GSM Arena, Oppo Findx Lamborghini Edition ngabogaan spesifikasi anu sami kalawan Find X, yaktos dibekali layar AMOLED 6 , 42 inci kalawan bezel ipis,sarta dipersenjatai Snapdragon 845 sarta RAM 8gb.

Kanggo ngarojong performa premium na,ponsel ieu diperkuat kalawan teknologi Super VOOC kanggo ngeusian tanagi baterai smartphone anu diklaim sanggem ngeusian tanagi ti 0 dugi 100 dina 30 menit.

Perangkat ieu nyondong kalawan baterai anu sakedik langkung alit dibandingkeun kalawan Find X dawam – 3.400mah (versi Lamborghini) sarta 3.730mah (versi dawam).

Ti sagi desain Find X Lamborghini Edition ngabogaan panel pengker kelir hideung, samentara logo Oppo sarta Lamborghini boga warna keemasan.

Ponsel ieu sacara resmi kadaptar Oppo Shop China kalawan pangaos 9.999 yuan atawa setara 21,1 juta.

Minangka perbandingan,Oppo Find X dawam,anu resmi diluncurkeun di Indonesia dina pertengahan Juli,dibandrol kalawan pangaos Rp12,999 juta.

Samentara eta,Oppo Indonesia nampaknya nimbang-nimbang keneh kehadiran Oppo Find X Lamborghini Edition di pasar Indonesia.

“Aya niatan, ngan urang berpikiran keneh margi urang kedah registrasi saniskanten macem,sarta urang berpikiran keneh urang hoyong ical sabaraha pangaosna,najan ieu minangka hiji Perangkat anu diical sacara umum,atawa henteu ieu minangka hiji marketing wae,” ceuk PR Manager Oppo Indonesia Aryo Medianto,rengse peluncuran Oppo Find X di Jakarta,Rebo (18/7).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − ten =