Balotelli Rayakan Kaeleh Manchester United Ti PSG

Balotelli Rayakan Kaeleh Manchester United Ti PSG

Koransunda.com - Striker Marseille Mario Balotelli ngiring ngarayakeun kaeleh Manchester United ti Paris Saint Germain (PSG) dina babak 16 ageung Liga Champions di Old Trafoord, Rebo (13/2) WIB. Mario Barwuah Balotelli wedal 12 Agustus 1990;...
Ghozali Henteu Sabar Rasakeun Suasana GBLA - koran sunda

Ghozali Henteu Sabar Rasakeun Suasana GBLA

Koransunda.com, Bandung - Penyerang jangjang Persib Bandung Ghozali Siregar ngomong atos henteu sabar hoyong geura-giru tanding di Stadion Galura Bandung Lautan Api (GBLA). Persib rencanana bakal ngajamu Persiwa Wamena dina pertandingan kadua babak 32...
Sanajan Persib Draw Angger Sugema

Sanajan Persib Draw Angger Sugema

Koransunda.com - Teuing naon anu aya dina pikiran pamaen Persib Bandung wanci nyanghareupan Persiwa Wamena dina leg kahiji Babak 32 Besar Piala Indonesia. Serangan demi serangan kandas di panangan Endang Subrata. Nu ngajaga gawang Persiwa...
Timnas Indonesia Gaduh Kecepatan Ngaharepan Uni Emirat Arab

Timnas Indonesia Gaduh Kecepatan Ngaharepan Uni Emirat Arab

Koran Sunda - Striker Timnas Indonesia, Beto Goncalves, negeskeun Timnas Indonesia U-23 ngagaduhan senjata andelan nyaeta kecepatan para pamaen kanggo nyanghareupan Uni Emirat Arab (UEA). Striker Sriwijaya FC eta optimistis Merah Putih sanggem ngelehkeun UEA...
Update Perolehan Medali Asian Games 2018 Rebo Tangal 22 Agustus

Update Perolehan Medali Asian Games 2018 Rebo Tangal 22 Agustus

Medali Asian Games 2018- Perburuan medali dugi dinten kalima gelaran Asian Games 2018 lumangsung keneh heureut. Nanging kontingen China henteu tertahankan sarta beuki mantap di posisi perolehan medali samentara.Baca Oge : Cegah Kriminal di Arena...
Cegah Kriminal di Arena Kano Asian Games 2018 Pulisi Datangi Para Residivis

Cegah Kriminal di Arena Kano Asian Games 2018 Pulisi Datangi Para Residivis

Koran Sunda - Kapolda Jabar Irjen Agung Budi Maryoto marentahkeun sakumna stafna supados kaayaan Kamtibmas dina Asian Games di Arena Kano Asian Games di Bendung Rentang leres-leres kajaga. Pulisi oge dugi nyumpingan residivis. Perkawis ieu...
Atlet Asian Games 2018 Puji Bendung Rentang Majalengka

Atlet Asian Games 2018 Puji Bendung Rentang Majalengka

Koran Sunda - Bendung Rentang di Kacamatan Jatitujuh Kabupaten Majalengka, anu ayeuna dipake minangka arena Asian Games 2018 dianggap wewengkon kano nyongcolang di Indonesia. ku kituna palatih sarta atlet kano ngaharepkeun Bendung Rentang tiasa...
Hotman Paris Sebat Kaayaan Imah Zohri Saung Kaliwat Langsung Sumbangkan Artos

Hotman Paris Sebat Kaayaan Imah Zohri Saung Kaliwat Langsung Sumbangkan Artos

koransunda.com - Sababaraha poe ieu hiji prestasi cahayaan anak bangsa nuju janten sorotan. Kaliwat Muhammad Zohri,nonoman 18 warsih kawit Lombok,NTB junun midamel haru sakumna rahayat Indonesia. Di umur na anu belia keneh,Zohri junun mengharumkeun wasta Indonesia...
Prediksi Piala Dunia 2018 Pertandingan Antara Swedia Melawan Inggris

Prediksi Piala Dunia 2018 Antara Swedia Melawan Inggris

Koransunda.com - Piala Dunia FIFA 2018 barobah kaayaan Piala Dunia FIFA anu ka-21, turnamen sepak bola internasional opat taunan anu dituturkeun ku tim nasional lalaki asosiasi anggota FIFA. Turnamen ieu diayakeun di Rusia dina 14...
Tevez Tak Masuk Skuat Argentina

Tevez Tak Masuk Skuat Argentina

Koran Sunda - eks penggawa argentina carlos tevez mendoakan yang terbaik agar timnas argentina pada piala dunia 2018. ia tidak menggugat keputusan pelatih argentina jorge sampaoli yang tidak menyertakannya ke rusia. "aku merharapan semakin tua....

Artikel Populer

HUT RI Mobil Presiden Era Soeharto Dipajang di Istana Negara

HUT RI Mobil Presiden Era Soeharto Dipajang di Istana Negara

Koransunda.com - Dua mobil kepresidenan era Presiden ka-2,Soeharto,dipajang di halaman pengker Istana Negara Nagara,Jakarta,nyanghareupan perayaan Dinten teupang taun (HUT) ka-74 Kamerdikaan RI dina Saptu...