Hasil Seleksi Administrasi CPNS 2018 Di Umumkeun Wengi Ieu

Hasil Seleksi Administrasi CPNS 2018 Di Umumkeun Wengi Ieu Tabuh 19.00 WIB

CPNS 2018 | koransunda.com - Poe ieu, Minggu (21/10/2018) dijadwalkeun minangka bewara penclut kenging seleksi administrasi peserta Calon Pagawe Nagari Sipil (CPNS) warsih anggaran 2018. Sakumna peserta anu leupas bade diungkap poe ieu. Luyu jangji...
Produk Lauk Kaleng Ngandung Cacing Di Sumedang

Produk Lauk Kaleng Ngandung Cacing Di Sumedang

Sumedang – KoranSunda.com | Penemuan cacing dina produk lauk bungkusan kaleng, teras barobah kaayaan sorotan wargi, kaasup di Sumedang. Kenging inspeksi dumadakan (sidak) kapanggih hiji produk anu atos dinyatakeun ngandung parasit, diical keneh bebas. Dines...
14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

Koransunda.com - Poe ieu, Minggu (30/9/2018) nyaeta dinten kalima pendaftaran seleksi CPNS 2018. Pelamar tiasa ngadaptar dugi 10 Oktober 2018 antos dipigawe sacara dina jaringan atawa online di portal SSCN. Dugi ayeuna, aya seueur pelamar anu...
Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn

Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn

Koransunda.com - Pendaftaran CPNS 2018 di link sscn.bkn.go.id ngasupan dinten katilu, Jumaah 28 September 2018. Sagala rupa masalah wedal sepertos koneksi gagal, link sscn.bkn.go.id sesah diakses sarta lianna. Ratusan rebu pelamar atos ngadaptar ngaliwatan website...
Link sscn Sesah Diakses Kumaha Nasib Pendaftaran CPNS 2018

Link sscn Sesah Diakses Kumaha Nasib Pendaftaran CPNS 2018

Koransunda.com - Portal link sscn.bkn.go.id minangka loka resmi Pendaftaran CPNS 2018 ahirna tiasa diakses. Nanging, proses pendaftaran CPNS 2018 atawa penerimaan CPNS 2018 tacan dibuka. Saprak Rebo (19/9/2018), link sscn.bkn.go.id tiasa dibuka nanging sesah diakses....
Alesan Teknis Soal Situs sscn Lambat Diakses

Alesan Teknis Soal Situs sscn Lambat Diakses

Koransunda.com - Situs lowongan calon pegawai negeri sipil sscn.bkn.go.id tacan tiasa atawa lambat diakses isuk ieu. Situs anyar tiasa dipake kanggo ngadaptar CPNS, Rebo (19/9) siang. Badan Kepegawaian Nasional (BKN) ngajelaskeun alesan teknis patali tacan...
3 Tips Upload Dokumen Pendaftaran CPNS 2018

3 Tips Upload Dokumen Pendaftaran CPNS 2018

Koransunda.com - Pendaftaran CPNS 2018 atawa penerimaan CPNS 2018 ngaliwatan portal sscn.bkn.go.id bade mimiti diayakeun dina Rebo,19 September 2018. Dinten dibuka na pendaftaran CPNS 2018 atawa Penerimaan CPNS 2018, portal pendaftaran terintegrasi sscn.bkn.go.id bakalan geura-giru...
Ieu Sosok Polwan anu Disebut Bakal Dinikahi Ahok

Ieu Sosok Polwan anu Disebut Bakal Dinikahi Ahok

koransunda.com – Ahok tilas Gubernur DKI Jakarta, diwartoskeun bakal nikah ka saurang anggota pulisi wanoja Polri sanggeus terbebas ti hukuman 2 warsih panjara di Rutan Mako Brimob Kalapa Dua, Depok, Jawa Barat. Sepertos diwartakeun Asian...
Desa Sadawangi Majalengka Bersiap Janten Desa Wisata

Majalengka: Bersiap Janten Desa Wisata Desa Sadawangi

Majalengka - Potensi sumber daya alam anu kagaduh Desa Sadawangi kedah teras dikembangkeun supados ka hareup tiasa metot datangna wisatawan boh lokal atawa mancanagara. Potensi kasebat jabi tiasa mengangkat perekonomian tiasa oge ngaronjatkeun pariwisata....
Atlit Asian Games Di Subang Disuguhan Jaipong Sarta Sisingaan

Atlit Asian Games Di Subang Disuguhan Jaipong Sarta Sisingaan

Koran Sunda - Barobah kaayaan tuan rumah Asian Games, dimangpaatkeun kanggo mengenalkeun seni tradisional ka ratusan Atlit Asian Games anu dongkap di Kabupaten Subang. Dina Asian Games 2018 ieu, Kabupaten Subang menangkeun pangesto minangka tuan...
Pendaftaran SNMPTN 2019 Bade Dimulai

Pendaftaran SNMPTN 2019 Bade Dimulai

 Koransunda.com - Pendaftaran mahasiswa anyar jalur seleksi lebet paguron luhur nagari ( SNMPTN) bade dimulai dina 4 Pebruari 2019.Babak kawitna, pihak sakola sarta siswa...