Wisata Majalengka Penclut Paralayang

Wisata Majalengka Penclut Paralayang

Koransunda.com, Wisata Majalengka - Seueur cara kanggo ngarasakeun kaendahan bumi Majalengka. salah sahijina kalawan olahraga paralayang sarta gantolle ti Gunung Panten. Paralayang mangrupa olahraga ngapung bebas kalawan ngagunakeun jangjang lawon (parasut),anu lesot dasar kalawan suku...
Polres Subang Pecat 2 Anggotana

Polres Subang Pecat 2 Anggotana

Koransunda.com,Subang - Polres Subang nembongkeun komitmen na kanggo menindak teges saban tindakan penyimpangan laku-lampah anu dipigawe ku oknum anggotana. Perkawis eta dibuktikeun kalawan pemberhentian kalawan henteu ajen (PTDH) dua anggotana anu kabuktian ngarempak kode...
Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Koransunda.com - Sarikat Independen Rahayat Indonesia (SIRI) ngalaporkeun calon Presiden Joko Widodo ka Badan Reserse Kriminal Mabes Polri Kemis,7 Pebruari 2019. Organisasi eta ngalaporkeun calon presiden nomer urut 01 patali parnyataan na ngeunaan “Propaganda Rusia”...
Sidang Pembacaan Tungtutan Pengeroyok Haringga

Sidang Pembacaan Tungtutan Pengeroyok Haringga

Koransunda.com - Sidang pembacaan tungtutan perkawis pengeroyokan suporter Persija Jakarta, Haringga Sirla, simpen ku hakim tunggal Pangadilan Nagari Klas 1a Bandung. Lima terdakwa nyaeta SY (17), TD (17), AF (16), S (16) sarta AP (15)...
BKN Ngabatesan 1 Lokasi Tes CPNS Kanggo 2 Kabupaten

BKN Ngabatesan 1 Lokasi Tes CPNS Kanggo 2 Kabupaten

Tes CPNS | koransunda.com - Sahenteuna 2,7 juta jalmi atos nyumponan babak seleksi administrasi seleksi Calon Pagawe Nagari Sipil (CPNS) warsih anggaran 2018. Maranehanana kedah bersiap nyanghareupan tes saterusna, nyaeta Seleksi Kompetensi Dasar (SKD)...
Hasil Seleksi Administrasi CPNS 2018 Di Umumkeun Wengi Ieu

Hasil Seleksi Administrasi CPNS 2018 Di Umumkeun Wengi Ieu Tabuh 19.00 WIB

CPNS 2018 | koransunda.com - Poe ieu, Minggu (21/10/2018) dijadwalkeun minangka bewara penclut kenging seleksi administrasi peserta Calon Pagawe Nagari Sipil (CPNS) warsih anggaran 2018. Sakumna peserta anu leupas bade diungkap poe ieu. Luyu jangji...
Produk Lauk Kaleng Ngandung Cacing Di Sumedang

Produk Lauk Kaleng Ngandung Cacing Di Sumedang

Sumedang – KoranSunda.com | Penemuan cacing dina produk lauk bungkusan kaleng, teras barobah kaayaan sorotan wargi, kaasup di Sumedang. Kenging inspeksi dumadakan (sidak) kapanggih hiji produk anu atos dinyatakeun ngandung parasit, diical keneh bebas. Dines...
14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

14.400 Akun Junun Ngadaptar SSCN

Koransunda.com - Poe ieu, Minggu (30/9/2018) nyaeta dinten kalima pendaftaran seleksi CPNS 2018. Pelamar tiasa ngadaptar dugi 10 Oktober 2018 antos dipigawe sacara dina jaringan atawa online di portal SSCN. Dugi ayeuna, aya seueur pelamar anu...
Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn

Strategi Lancar Akses Sarta Atasi Koneksi Sscn

Koransunda.com - Pendaftaran CPNS 2018 di link sscn.bkn.go.id ngasupan dinten katilu, Jumaah 28 September 2018. Sagala rupa masalah wedal sepertos koneksi gagal, link sscn.bkn.go.id sesah diakses sarta lianna. Ratusan rebu pelamar atos ngadaptar ngaliwatan website...
Link sscn Sesah Diakses Kumaha Nasib Pendaftaran CPNS 2018

Link sscn Sesah Diakses Kumaha Nasib Pendaftaran CPNS 2018

Koransunda.com - Portal link sscn.bkn.go.id minangka loka resmi Pendaftaran CPNS 2018 ahirna tiasa diakses. Nanging, proses pendaftaran CPNS 2018 atawa penerimaan CPNS 2018 tacan dibuka. Saprak Rebo (19/9/2018), link sscn.bkn.go.id tiasa dibuka nanging sesah diakses....

Artikel Populer