3 Tips Upload Dokumen Pendaftaran CPNS 2018

3 Tips Upload Dokumen Pendaftaran CPNS 2018

Koransunda.com - Pendaftaran CPNS 2018 atawa penerimaan CPNS 2018 ngaliwatan portal sscn.bkn.go.id bade mimiti diayakeun dina Rebo,19 September 2018. Dinten dibuka na pendaftaran CPNS 2018 atawa Penerimaan CPNS 2018, portal pendaftaran terintegrasi sscn.bkn.go.id bakalan geura-giru...
Ieu Sosok Polwan anu Disebut Bakal Dinikahi Ahok

Ieu Sosok Polwan anu Disebut Bakal Dinikahi Ahok

koransunda.com – Ahok tilas Gubernur DKI Jakarta, diwartoskeun bakal nikah ka saurang anggota pulisi wanoja Polri sanggeus terbebas ti hukuman 2 warsih panjara di Rutan Mako Brimob Kalapa Dua, Depok, Jawa Barat. Sepertos diwartakeun Asian...
Desa Sadawangi Majalengka Bersiap Janten Desa Wisata

Majalengka: Bersiap Janten Desa Wisata Desa Sadawangi

Majalengka - Potensi sumber daya alam anu kagaduh Desa Sadawangi kedah teras dikembangkeun supados ka hareup tiasa metot datangna wisatawan boh lokal atawa mancanagara. Potensi kasebat jabi tiasa mengangkat perekonomian tiasa oge ngaronjatkeun pariwisata....
Atlit Asian Games Di Subang Disuguhan Jaipong Sarta Sisingaan

Atlit Asian Games Di Subang Disuguhan Jaipong Sarta Sisingaan

Koran Sunda - Barobah kaayaan tuan rumah Asian Games, dimangpaatkeun kanggo mengenalkeun seni tradisional ka ratusan Atlit Asian Games anu dongkap di Kabupaten Subang. Dina Asian Games 2018 ieu, Kabupaten Subang menangkeun pangesto minangka tuan...
Minagkala Kamerdikaan Di Wisata Sayang Kaak

Minagkala Kamerdikaan Di Wisata Sayang Kaak

Koran Sunda - Naon hartos kamerdikaan kanggo para pencinta alam Wisata Sayang Kaak? Kanggo maranehanana merdika sanes ngan kabebasan kanggo migawe kasahayang urang, nanging merdika nyaeta daweung bebas anu gaduh hartos. Bebas berekspresi nanging...
Jawara Festival Dangdut Majalengka 2018 Krismayanti Sarta Dani

Jawara Festival Dangdut Majalengka 2018 Krismayanti Sarta Dani

Koran Sunda - Kontes festival dangdut Majalengka anu diayakeun dina pangemut HUT ka-73 Republik Indonesia ahirna nganteurkeun penyanyi Krismayanti kanggo kategori umum sarta Dani Nurdiana ti SMK Al Amin kanggo kategori siswa SLTA minangka...
PUI Majalengka Bagikeun Bendera Ka Pengendara

Nonoman PUI Majalengka Bagikeun Raturan Bendera Beureum Bodas Ka Pengendara

Koran Sunda - Pupuhu Pembina Nonoman Persatuan Umat Islam (PUI) Kabupaten Majalengka, Muhamad Ikrom, bagikeun Ratusan bendera Beureum Bodas ka sajumlah pengendara di Kabupaten Majalengka, Salasa (14/8/2018). Kagiatan anu dipusatkeun di Lampu Merah Abok Majalengka...
DPRD Majalengka Umumkeun Pengunduran Bupati Sutrisno

DPRD Majalengka Umumkeun Pengunduran Diri Bupati Sutrisno

Koran Sunda -  DPRD Kabupaten Majalengka umumkeun pengunduran diri H. Sutrisno ti jabatanna minangka Bupati Majalengka ngaliwatan rapet paripurna anu dihadiran ku Bupati sarta Wawakil Bupati Majalengka, anggota DPRD Majalengka, Forkopimda sarta para kepala...
Penipuan Make kedok Rekrutmen Tanagi Damel Bandara BIJB Diamankeun Pulisi

Penipuan Make kedok Rekrutmen Tanagi Damel Bandara BIJB Diamankeun Pulisi

Koran Sunda – MAJALENGKA - Palaku Penipuan anu make kedok rekrutmen tanagi damel anu ngaku-ngaku PT Angkasa Pura di Bandara Internasional Jawa Barat (BIJB) Kertajati, Majalengka junun diamankeun Satuan Reserse Kriminal Polsek Talaga, Polres...
Sandiaga Uno Nyarios Soal Wartos Mundurkeun Diri Kanggo Cawapres

Sandiaga Uno Nyarios Soal Wartos Mundurkeun Diri Kanggo Cawapres

Koran Sunda - Wawakil Gubernur DKI Jakarta Sandiaga Uno henteu nengtereweleng atawa ngalereskeun hal ngaranna anu diwartoskeun bakal barobah kaayaan calon wawakil presiden gondeng Pupuhu Umum Partei Gerindra, Prabowo Subianto dina Pemilihan Presiden (Pilpres)...
Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN

Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN

Koransunda.com - Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 calon pegawai negeri sipil (CPNS) ngaliwatan laman resmi BKN di sscn.bkn.go.id. Kementerian Pendidikan & Kabudayaan (Kemendikbud) muka penerimaan...