Nurutkeun Ivan Permana BCL Atos Tiasa Seuri

0 470

Koransunda.com – Nurutkeun Ivan Permana, Bunga Citra Lestari (BCL) ngeceskeun gambaran kaayaan wargi na. Wanoja anu dalit disapa Unge kasebat dugi ayeuna berduka keneh susah selepas kepergian Ashraf Sinclair. Unge tiasa cobi seuri kalawan tatamu anu nyondong ka imahna. Ngan wae, Unge henteu tiasa teras nutupan kahanjelu na.

“Abdi ningal kamari atos mimiti tiasa sakedik seuri nanging sanggeus eta nya anjeunna ceurik deui, hanjelu keneh. Sarengsena pengajian anjeunna ngucurkeun keneh deui cai panonna” sanggem Ivan Permana wanci dipanggihan di wewengkon Tendean, Jakarta Selatan, Kemis 20 Pebruari 2020.

Kaayaan anu sami oge lumangsung dina anak BCL, Noah Sinclair. Manehna tiasa ulin kalawan wargi sayuswa na, nanging sanggeus eta, Noah sakapeung cicing sarta nangis na balik deui.

Sebisa manawi sang indung anu menenangkeun tangis Noah. Ivan Permana ningali, Noah tiasa nampi kanyataan pait kasebat sanajan umur na anyar nincak angka sapuluh warsih.

Baca Oge: Seputar Meninggal Na Ashraf Sinclair Anu Dumadakan

“Anjena atos teurang pisan kaayaan kasebat. Ti bunga anu nguatkeun Noah” cenahna.

Perkawis kasebat dipeunteun wajar margi kepergian Ashraf Sinclair anu kitu anu ujug-ujug. Ashraf maot margi serangan jajantung dina Salasa,18 Pebruari 2020. Kawitna, Ashraf henteu kantos menampakkeun tawis-tawis kasehatan na turun.

Kanggo masihan pangrojong, kulawargi bade aya di sisi BCL. Kulawargi henteu hoyong BCL sorangan sarta larut dina memori wanci Ashraf aya keneh di sisi na.

“Di imah aya keneh mamana, aya keneh adi na, sadaya nungguan anjeunna naha sarta urang minangka kulawargi insya Allah wanci urang bade dongkap saban magrib wengi urang bade ngabaturan anjeunna” cenahna.

Baca Oge: Ria Irawan Pupus Sanggeus Ngalawan Kanker Getah Bening

Ivan Permana sumawonten wantun ngajamin yen sosok Ashraf Sinclair nyaeta panutan kanggo lalaki manawage. Ceuk manehna, ampir teu aya cela anu tiasa kapanggih dina diri lalaki anu menghembuskeun nafas pamungkas di umur ka-40 kasebat.

pokona anjeunna leres-leres saurang panutan lah” pungkas Ivan Permana.
Jenazah Ashraf Sinclair dimakamkeun di San Diego Hills, Karawang. Imah duka anu aya di wewengkon Pasar Minggu, Jakarta Selatan menggelar keneh pengajian dugi tilu hari sanggeus Ashraf teu aya.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

8 + 9 =