Nonoman PUI Majalengka Bagikeun Raturan Bendera Beureum Bodas Ka Pengendara

0
48
PUI Majalengka Bagikeun Bendera Ka Pengendara
PUI Majalengka Bagikeun Bendera Ka Pengendara

Koran Sunda – Pupuhu Pembina Nonoman Persatuan Umat Islam (PUI) Kabupaten Majalengka, Muhamad Ikrom, bagikeun Ratusan bendera Beureum Bodas ka sajumlah pengendara di Kabupaten Majalengka, Salasa (14/8/2018).

Kagiatan anu dipusatkeun di Lampu Merah Abok Majalengka sarta SPBU Majalengka, anu dilaksanakeun kira-kira tabuh 17.00 WIB kasebat, dina raraga ngabageakeun dinten Kamerdikaan Republik Indonesia ka- 73, dina 17 Agustus ka hareup.

“Aya Ratusan bendera beureum bodas ukuran alit anu urang bagikan ka para pengendara motor atawa mobil anu ngaliwat di Jalan KH. Abdul Halim Majalengka” sanggem politikus PPP Majalengka eta.

Nurutkeun Muhamad Ikrom, pamerean bendera beureum bodas kasebat, jabi ngabageakeun Proklamasi ka-73 RI, oge kanggo ngagemukan rasa nasionalisme sarta memotivasi balarea Majalengka supados henteu hilap masangkeun bendera wanci nyanghareupan mepeling dinten kamerdikaan.

Baca Oge : Mahasiswa UNMA Barobah Kaayaan Wirausahawan

“Ieu menggelorakeun sumanget perjuangan sarta kamerdikaan RI sarta numuwuhkeun daweung nasionalisme balarea” ungkap Ikrom anu oge bakal calon anggota DPRD Majalengka ti Dapil 1.

Kalawan dibagikeun na bendera ieu, anjeunna ngaharepkeun balarea langkung mitresna lemah cai dina kabangsaan sarta Bhinneka Tunggal Ika.

“sajaba ti eta, kalawan pamerean bendera ieu, urang ngaharepkeun balarea barobah kaayaan tumuwuh rasa kabangsaan na” ceuk na deui.

Samentara eta, dina aksi bagi-bagi bendera eta, mendapat waleran positip ti para pengendara anu meunangkeun bendera haratis kasebat.

Sumber : https://web.facebook.com/majalengkajurnal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 3 =