Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

0
61
Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel
Nokia X6 Resmi Meluncur Kamera Dobel

Koransunda.com – Sanggeus rumorna seueur bergaung di dunya maya, ahirna HMD Global resmi ngababarkeun balik lini Nokia X, nyaeta Nokia X6. Mimiti diluncurkeun di China, penampilan Nokia X6 kaitung premium. Ponsel papan keur ieu diklaim 95 persen berbalut material kaca di tonggong sarta logam di bingkai payun.

Diagonal layar na manjang 5,8 inci kalawan resolusi Full HD Plus (1080 x 2280 piksel). Layar na atos dilapisan nu ngajaga Corning Gorilla Glass 3. Rasio aspek bodinya ngahontal 19:9, margi nyesakeun “notch” atawa poni anu nyodor di bingkai luhur layar.

Kalawan layar “berponi” mangka resmilah Nokia X6 barobah kaayaan lini kahiji Nokia kalawan tampilan mangsa kiwari. Poni kasebat barobah kaayaan imah sensor kamera 16 megapiksel kalawan bukaan f/2.0 sarta sensor face unlock.

Baca Oge : Ratusan Rebu Nokia X6 Ludes Geus kajual dina 10 Detik

Sanaos aya Face Unlock, pemindai pariksa oge sadia di tonggong pakakas. Fingerprint scanner membulat pas handap imah kamera dobel. Kamera utami beresolusi 16 megapiksel kalawan aperture f/2.0 samentara kamera sekunder berkonfigurasi 5 megapiksel kalawan sensor monokrom (hideung-bodas) bukaan lensa f/2.2.

Tampilan pengker Nokia X6(GSM Arena) Sadaya kamera dirojong kalawan teknologi kecerdasan damelan (AI) bokeh, pengenal beungeut, ekspresi dinamis, sarta filter.

Baca Oge:
loading...

Dibalik tudung, terpatri chipset Snapdragon 636 anu dipadankeun kalawan kapasitas RAM 4 GB sarta opsi penyimpanan internal 32 GB atawa 64 GB. Aya oge varian kalawan kapasitas RAM 6 GB sarta penyimpanan internal 64 GB.

Aya dua slot kartu anu boga sipat hybrid, ku kituna pamake kedah milih apakah hoyong nambahan kartu SIM atawa Microsd kanggo memperluas media penyimpanan.

Baterainya berkapasitas 3.060 mah kalawan colokan USB-Type C kanggo dihubungnkeun kalawan Quick Charge 3.0. Dirangkum Kompastekno ti GSM Arena, Kemis (17/5/2018), dina wanci 30 menit, baterai ponsel diklaim tiasa kaeusi 50 persen. Sistem operasi na ayeuna mengusung Android 8.1 Oreo, sarta disebut bade tiasa di-upgarde ka Android P, anu ayeuna nyondong keneh dina format beta.

Peluncuran Ponsel papan keur ieu siap medar di pasar China mimiti 21 Mei kalawan banderol  1,299 yuan (kira-kira Rp 2,8 juta) kanggo varian RAM 4 GB penyimpanan 32 GB.

Kanggo varian RAM 4 GB penyimpanan 64 GB, diical kalawan pangaos 1.449 yuan (kira-kira Rp 3,3 juta), sarta pang luhurna saharga 1,699 yuan (kira-kira Rp 3,7 juta) kanggo varian RAM 6 GB penyimpanan 64 GB. Nokias X6 nyondong dina sababaraha pilihan kelir, nyaeta bulao, hideung, sarta silver.

Sajauh ieu, tacan aya informasi apakah Indonesia barobah kaayaan salah sahiji udagan pasar Nokia X6 atawa henteu. HMD Global tacan nyalabarkeun nagara manten wae jabi China anu bakal kabagian lini X reborn ieu.

Sumber : tekno.kompas.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four + four =