Ndouassel Kaancam Absen di Laga Persib vs Arema

0 23

Koransunda.com, Bandung – Palatih Persib Bandung Miljan Radovic nyarios soal kakiatan Arema FC rengse ngelehkeun Persiwa Wamena di babak 32 ageung Piala Indonesia di Stadion Si Jalak Harupat (SJH),Senen (11/2).

Maung Bandung selanjutna bade nyanghareupan Singo Edan di babak 16 ageung dina Jumaah (15/2). Radovic meunteun kameunang luhur Persiwa nambahan rasa percanten diri para pamaen na.

“Abdi nyarios Wamena tiheula sarta ayeuna tiasa nyarios [kekuatan] Arema. Arema tim cekap sae nanging abdi ngamanah urang anggursi ti maranehanana. Urang siap kanggo dinten Jumaah babak 16 besar, ngan Made gaduh sakedik problem” teges Radovic rengse pertandingan.

Saloba tujuh gawang kameunang Persib dicetak ngaliwatan hattrick Ezechiel N’ Douassel sarta hiji gawang deui sewang-sewang dicetak Srdan Lopicic, Beckham Putra Nugraha, Esteban Vizcarra, sarta Ghozali Siregar.

Baca Oge : Sanajan Persib Draw Angger Sugema

“Pertandingan ayeuna cekap sae margi abdi sok nyarios proses. poe ieu sae nanging abdi peryogi naikkan deui stamina salila 15 dinten deui” sanggem Radovic rengse pertandingan.

Ezechiel Ndouassel kaancam absen dina duel Maung Bandung lawan Arema FC dina babak 16 ageung Piala Indonesia.

Ndouassel keur berduka lantaran indungna maot dina Senen (11/2), dinten wanci Persib nyanghareupan Persiwa. Ngadenge wartos susah, Ndouasel angger maen ngalawan Persiwa sarta mencetak hattrick kanggo ngabantun Persib kenging 7-0.

Dina saban keberhasilan Ndouassel mencetak gawang,pamaen kawit Chad eta henteu ngarayakeun gawang sepertos biasana. Palatih Persib Miljan Radovic ngalereskeun perkawis kasebat. Radovic nyebutkeun Ndouassel ayeuna aya di Chad.

“Urang bade tingal bisa atawa henteu main, nanging utamakan kulawargi tiheula”

“Ndouassel nyaeta pamaen profesional, kamari anjeunna maen tiheula sarta ayeuna mios kanggo kulawargi. Perkawis kasebat sae kanggo anjeunna” ucap Radovic.

Duel Persib lawan Arema bade lumangsung dina Senen (18/2). Radovic nyebutkeun manehna atos nyiapkeun sajumlah pamaen anom anu bakal janten tungtung tumbak Persib lamun Ndouassel absen. Dina skuat Persib aya keneh wasta Muchlis Hadi sarta Muhammad Wildan Ramdani.

“Lamun anjeunna henteu lebet tim,urang siapkeun gentosna” ceuk Radovic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

14 + 12 =