Modifikasi Damel Pangaos Ical Mobil Angger Normal

0 11

Koransunda.com – Nu boga mobil terkadang henteu sugema kalawan tampilan sarta kaayaan standar tumpakan na. Alesan ieu, anu ahirna midamel nu boga ngalakukeun modifikasi. Mimiti ti anu basajan sepertos ngagentos pelek, dugi ka level ekstrem kalawan memaksimalkeun kinerja mesin.

Sanajan tiasa maju keren sarta benten, mobil anu atos dimodifikasi biasana berisiko ditawar mirah wanci bade diical. Padagang mobil tilas ti showroom Jordy Mobil di Mega Glodok Kemayoran, Andi ngomong, perkawis eta atos umum lumangsung di dunya mobil tilas.

Baca Oge: Mitsubishi Resmikan Diler Kendaraan Penumpang Kahiji Di Batam

“Diitung mobil modifikasi pangaosna labuh, heueuh. Kajabi, nu boga mobil ical na ka jalmi anu hobi modifikasi oge, benten carios eta” sanggem Andi wanci dihubungan VIVA, Salasa 11 Juni 2019.

Ceuk manehna, padagang bade nandatangan mobil modifikasi kalawan pangaos handap pasaran mobil standar, lantaran kedah mulangkeun kaayaan mobil ka kaayaan orisinal. Sanggeus eta, anyar maranehanana tiasa terang, sabaraha untung anu bakal dipibanda.

Baca Oge: Wuling Walon Kamangmang Konsumen Indonesia Ngaliwatan Teknologi

“Lolobana, pembeli kahayangna mobil anu orisinal sarta siap jalan. Lamun damel modifikasinya leres, tangtos bade sae. Nanging lamun kawit-asalan, urang kedah rapikan deui” cenahna.

Anggapan mobil modifikasi tilas bade ditawar murah wanci bade diical, oge diamini ku Halim, padagang ti Langgeng Endah Makmur. Anjeunna nyebutkeun, modifikasi anu henteu dipigawe sacara pas, midamel padagang hoream nawarkeun na ka konsumen.

Baca Oge: Harga New Toyota Avanza Diical Rp 50 Juta

“Anu tangtos turun eta, pangaosna turun wanci mesin atos miluan dioprek. Lamun mung saukur gentos pelek atawa gentos bumper, salila estetikana oke, pangaos normal naha” ceuk na.

(Iskandar) / Sumber: Viva.co.id

Leave A Reply

Your email address will not be published.

3 + 3 =