Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati

0
25
Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati
Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati

Koran Sunda – Mitsubishi Motors megatkeun kanggo ngaronjatkeun jumlah produksi small MPV Xpander sagede 20 persen seiring Loba Diminati ti langganan di wilayah ASEAN.

Dina mimitina Xpander diproduksi saloba 100.000 unit di warsih fiskal 2018, nanging nanggepan Loba Diminati mangka dironjatkeun sagede 20 persen barobah kaayaan 120.000 unit guna nangtoskeun wanci antos (inden) anu tiasa ditungkulan kalawan sae.

Sedengkeun patali kanaekan produksi selanjutna, nuju dipelajari langkung teras.

Baca oge : Mitsubishi Resmikan Diler Kendaraan Penumpang Kahiji Di Batam

ayeuna Xpander diproduksi di fasilitas pabrik anu modern pisan di Bekasi, Indonesia, sarta atos mitembeyan ekspor saprak April warsih ieu.

Mitsubishi Motors Krama Yudha Indonesia (MMKI) atos ngalakukeun investasi kanggo penambahan fasilitas pengelasan sarta perakitan dina raraga ngaronjatkeun jumlah produksi Xpander barobah kaayaan 10.000 unit per sasih.

Minangka tambahan, kanggo nyumponan kahoyong sarta ekspansi ekspor di mangsa ka hareup, MMKI boga rencana kanggo teras ngaronjatkeun kapasitas produksi Xpander kalawan udagan ngahontal 150.000 unit di warsih fiskal 2019.

“Abdi gumbira pisan yen langganan di Indonesia sarta pasar ASEAN lianna nampi Xpander kalawan antusias. Urang bade teras narekahan kanggo nganteurkeun tumpakan anu metot pisan ieu secepat manawi ka konsumen” sanggem CEO Mitsubishi Motors, Osamu Masuko, dina katerangan na.

Xpander atos dipesan saloba 80.000 unit di Indonesia saprak mimiti diluncurkeun dina Agustus 2017 dugi Juni 2018.

sumber : antaranews.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 8 =