Mitsubishi Resmikan Diler Kendaraan Penumpang Kahiji Di Batam

0
13
Mitsubishi Resmikan Diler Kendaraan Penumpang Kahiji Di Batam
Mitsubishi Resmikan Diler Kendaraan Penumpang Kahiji Di Batam

Koran Sunda – PT Mitsubishi Motors Krama Yudha Sales Indonesia (MMKSI) sareng Sumatera Berlian Motor (SBM) Group meresmikeun Mitsubishi Minggu Perkasa Berlian Motor Batam minangka diler resmi Kendaraan penumpang Mitsubishi kahiji di Batam,  Kapuloan Riau.

Peresmian diler ieu mangrupa perwujudan kahayang kiat MMKSI sarta Mitsubishi Motors dina mikeun layanan nyongcolang mangrupi penjualan, purnajual sarta ketersediaan sukucadang ka konsumen di dayeuh Batam sarta propinsi Kapuloan Riau.

Mitsubishi Minggu Perkasa Berlian Motor Batam mangrupa diler berfasilitas 3s anu barobah kaayaan haturan jaringan resmi Kendaraan penumpang Mitsubishi anu kiwari atos berjumlah 120 diler di sakumna Indonesia.

Baca Oge : Pesaing Yamaha Xmax Ti Honda Nyondong Di GIIAS 2018

Batam dipilih dina perluasan peta jaringan diler Kendaraan penumpang Mitsubishi margi potensi otomotif anu ageung, utamana segmen small-MPV kalawan pangawasaan pasar sagede 59 persen.

Kehadiran Mitsubishi Xpander oge direspon positip di wilayah Kapuloan Riau margi saprak diluncurkeun dina Agustus 2017 kaliwat total pemesanan Xpander di wilayah ieu ngahontal 551 unit kalawan pangsa pasar sagede 16,73 persen dugi Juni 2018.

“Kami ngedalkeun hatur nuhun ka sakumna konsumen luhur penerimaan sarta apresiasi anu sae pisan ka produk Mitsubishi Motors, ku kituna Indonesia ngahontal posisi nomer hiji di dunya kanggo volume penjualan Kendaraan Mitsubishi Motors dina semester hiji 2018,” sanggem Direktur Pamasaran sarta Penjualan PT MMKSI Irwan Kuncoro dina pangbageana di Batam.

“Ieu barobah kaayaan sumanget urang kanggo teras ngaronjatkeun kualitas layanan ka para konsumen Indonesia” tambih Irwan.

Manehna ngeceskeun, lumangsung kanaekan performa penjualan Kendaraan penumpang Mitsubishi di wilayah Kapuloan Riau, kalawan pangsa pasar 4,8 persen, naek 3,8 persen dibandingkeun kalawan periode warsih kawitna.

Baca Oge : Ratusan Taksi Kendaraan Beroda Empat Listrik Beroperasi Selama Asian Games 2018

Minangka diler Kendaraan penumpang kahiji di Kapuloan Riau, sarta jaringan ka-27 di Pulo Sumatera sarta diler ka-32 kalawan kerjasama MMKSI sareng SBM group, jaringan ieu ngabogaan lega taneuh 5.502 m2, lega wangunan 1.080 m2, wewengkon showroom salega 154,7 m2 sarta lega wewengkon workshop 277,3m2.

Diler ieu nawarkeun jajaran produk Mitsubishi Motors anu diwangun Pajero Sport, Xpander, Outlander Sport, Mirage sarta Triton, kalawan layanan penjualan ngawengku display car, sales consultant sarta sales lounge sarta fasilitas test drive.

Diler ieu ngabogaan kapasitas service dugi 16 Kendaraan per dinten, dilengkepan layanan service booking, HSK (Home Service Kit) kanggo konsumen dina kaayaan nyedek anu merlukeun service di lokasi nu tangtu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × three =