Minagkala Kamerdikaan Di Wisata Sayang Kaak

0
86
Minagkala Kamerdikaan Di Wisata Sayang Kaak
Minagkala Kamerdikaan Di Wisata Sayang Kaak

Koran Sunda – Naon hartos kamerdikaan kanggo para pencinta alam Wisata Sayang Kaak? Kanggo maranehanana merdika sanes ngan kabebasan kanggo migawe kasahayang urang, nanging merdika nyaeta daweung bebas anu gaduh hartos. Bebas berekspresi nanging positip dina ngalakukeun aksi. Sepertos disebutkeun Nina, salah sahiji pencinta alam ieu.

BacaOge : Jawara Festival Dangdut Majalengka 2018 Krismayanti Sarta Dani

“Urang rayakan kamerdikaan Indonesia kalawan ngadeukeutan alam, supados urang rumaos caket kalawan alam sarta beuki sadar kanggo sok mitresna alam” sanggem wanci berkemah di Bukit Merkury Wisata Sayang Kaak, di Blok Cibuluh Desa Tejamulya Kacamatan Argapura (17/8).

Nurutkeun Nina, momen Agustusan ayeuna kedah tiasa merenungi hartos sajarah perjuangan bangsa. Betapa dahsyatna pengorbanan founding father dina ngadegkeun bangsa sarta nagara ieu. Ngaliwatan berkemah, Nina seueur meunangkeun palajaran yen hirup eta pinuh perjuangan, kumaha pilari cinyusu, nyiapkeun suluh kanggo midamel perapian. Anjeunna ngajirim gumbira pisan ngarayakeun Agustusan kalawan suasana pegunungan ieu. Kawas anjeunna hoyong nalatahan, yen ngeusian kamerdikaan kedah dipigawe kalawan aksi positip dina nyalametkeun alam.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 2 =