Microsoft Ajak Beberapa Studio  Konten Xbox

0 4

Koran Sunda – MICROSOFT diwartoskeun bade merilis pakakas Xbox tanpa disk dina wanci caket ieu. Kehadiran pakakas ieu saleresna atos digadang ku pecinta Xbox.

Sanes rusiah umum deui lamun microsoft memasok game ti pihak pertama xbox one, nanging pausahaan kasebat nyokot lengkah bear kanggo ngaronjatkeun jumlah.

Microsoft nyalabarkeun lima studio anyar anu bade ngagabung kalawan microsoft studio nyiptakeun langkung seueur game special xbox one di mangsa anu ka hareup.Mingpin sababaraha studio, ngawangun the initiative anu berlokasi di santa monica.

Studio ieu bade dipingpin ku tilas hulu studio crystal dynamic, darrel gallagher.sajaba ti eta, microsoft mengakuisisi undead labs (anu kawitna midamel game special xbox. “state of decay” sarta “state of decay 2 ” ), playground games (anu atos mangnyieunkeun game “forza horizon” ), ninja theory (game “hellblade: senua’s sacrifice” ), sarta compulsion games (sabot ieu mangnyieunkeun game “we happy few” anu bade dirilis ahir warsih ieu).

Sanaos henteu nawarkeun bewara perihal game anyar naon oge anu bade dikembangkeun ku studio anu anyar didirikeun sarta diakuisisi ieu, lengkah ieu hartina dorongan ageung ti perperjuanganan tersebut nangtoskeun yen bade aya persediaan game anu angger,sesampai para langganan bade ngan tiasa ngarasakeun na di xbox one, kitu dilansir ti the verge.

Soal pangaos, pausahaan keneh tacan keneh hoyong nyebutkeun sacara tangtos. Nanging, sababaraha pihak ngomong yen, pangaos konsol ieu bade terpangkas dugi 100 USD atawa kira-kira Rp 14 juta ti Xbox One S standar.

Sababaraha rumor nyebutkeun yen konsol ieu bade nyondong kalawan sababaraha edisi husus,salah sahijina Fortnites anu ayeuna barobah kaayaan gim nu mawi populer di sagala rupa platform. Nanging lamun bocoran ieu taliti, pakakas ieu barobah kaayaan salah sahiji gambaran kanggo Microsoft kanggo jajaran Xbox generasi saterusna, anu katelahna Scarlett.

Penjualan ti konsol ieu sacara henteu langsung barobah kaayaan tampik ukur anu nembongkeun apakah gim leres-leres siap kanggo ngalesotkeun media optik sarta sapinuhna ngagantung ka koneksi internet.

Sumber : antaranews.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

11 − four =