Merawat Motor Sanggeus Touring Jarak Tebih

0 24

Koransunda.com – Touring barobah kaayaan salah sahiji kagiatan anu nu mawi disukai ku bikers. Sumawonten seueur komunitas bikers ngariung kanggo touring jarak tebih sepertos ka jabi dayeuh. Kaliwat aya henteu tips merawat motor motor sorangan lamun henteu ngabogaan komunitas?

Biasana jalmi-jalmi bade touring sorangan sabot usum wangsul lembur. Seueur perantauan milih tumpak motor margi ditingali langkung praktis sarta efisien wanci. Di sisi sanes jabi langkung efisien, touring sorangan ngabogaan sababaraha perkawis anu peryogi diwaspadaan henteu terkecuali sagala rupa resiko. Kanggo eta pisan, sabot bade ngalakukeun touring sorangan peryogi nengetan sababaraha tips merawat motor  touring sorangan.

Touring motor sorangan merlukeun nyali sarta persiapan anu asak. Sepertos anu dipikanyaho, jalanan ngabogaan seueur mamala, sumawonten sabot lalampahan tebih seoarang diri. Tangtos wae, peryogi sagala rupa tips touring motor sorangan kanggo tiasa meminimalisir sagala rupa mamala anu henteu dipikahayang .

Baca Oge : Harga New Toyota Avanza Diical Rp 50 Juta

Salah sahiji anu nu mawi diutamikeun ti touring tangtos wae nyaeta kasalametan berkendara. Pasalna, apalah hartos hiji jara lamun kasalametan henteu diperhatikeun. Tangtos wae kanggo tiasa ngajagi kasalametan rencang-rencang bikers anu boga niat touring sorangan peryogi sagala rupa tips touring motor sorangan.

Touring sepertos barobah kaayaan agenda wajib kanggo para pamake motor. Agenda jalan-jalan ieu umumna usik sacara sareng-sami kalawan rencang sasama komunitas kanggo menempuh lalampahan tebih luyu tempat anu atos disepakati.

Menyiksa motor kalawan menempuh lalampahan tebih numpakan ‘kuda beusi’ saleresna mengasyikeun, nanging urang minangka nu boga kedah teurang yen motor peryogi perhatian husus sanggeus lalampahan rengse.

Dina katerangan ayeuna, koransunda.com hoyong menjabarkeun perawatan motor sanggeus menempuh 1.500 km.

Dina kaayaan kasebat, haturan motor anu peryogi dicek nyaeta kekencangan rante sarta kaayaan pelumas rante. Sajaba ti eta, cek oge saringan hawa margi haturan eta dipastikeun terpapar lebu dina lalampahan.

Sanggeus eta nu boga motor oge dibongbolongankeun nengetan pelumas mesin. Lamun kaayaan oli atos henteu sae atawa encer, sasaena gentos kalawan pelumas mesin anu anyar. Pilari spesifikasi pelumas anu luyu kalawan kaayaan mesin.

Kanggo rante, bersihkan haturan permukaan ti udur sasih anu tepang. Sanggeus na cek ketegangan rante, lamun karasaeun pelendong,kencangkan balik kalawan jara ulin antawis 2-3 sentimeter.

Perhatian Merawat Motor Husus kanggo Jarak Tempuh di luhur 2.000 Km

Beuki tebih jara anu ditempuh upami di luhur 2.000 km, pengecekan Merawat Motor kedah diperluas.

Nyutat loka resmi Suzuki Indonesia, nu boga oge kedah mengecek kaayaan kampas erem payun sarta pengker. Cek kaayaan bahan huru lamun salila lalampahan urang sempet pair bahan huru anu henteu luyu kalawan kaayaan mesin.

Minangka tambahan, kanggo pamake matik sasaena ngalakukeun pengecekan dina CVT. Haturan penggerak eta jigana tiasa ‘lemah’ sanggeus ditempa berhari-dinten menempuh lalampahan.

Samentara kanggo nu boga motor sport, Merawat Motor dibongbolongankeun kanggo mariksa wewengkon komstir atawa kamudi anu sakapeung bermasalah sanggeus motor dianggo kanggo menempuh lalampahan tebih. Motor anu gaduh masalah komstir dipastikeun handling sapedah motor kagamah sarta ngurangan kenyamanan berkendara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

one × three =