Menu Buka Puasa Ala Zaskia Sungkar

0 219

Koransunda.com – Aya seueur cara pilari inspirasi kanggo menu berbuka puasa. Salah sahijina ti media sosial Instagram. Sababaraha jalmi ngabagi resep menu buka puasa andelan na. Kaasup aktris sarta desianer Zaskia Sungkar. Anjeunna ngabagikeun resep hurang mentega di Instagram Story.

Resep hurang mentega versi Zaskia Sungkar ieu henteu meakkeun seueur wanci di pawon. Pasalna anjeunna ngan merlukeun wanci 10 menit kanggo midamel hurang mentega ieu. Masak kanggo buka puasa simple yeuh hurang saus mentega 10 menit ala Kia,ceuk Zaskia ngaliwatan Instagram Story,dikutip Saptu 25 April 2020.

Istri Irwansyah ieu oge ngabagikeun resep,bahan sarta cara pembuatan hurang mentega dina unggahanna. Di handap ieu bahan-bahan anu kedah disiapkeun.

Baca Oge: Nuju Viral Dalgona Coffee Kieu Cara Midamelna

Resep Hurang Mentega ala Zaskia Sungkar

Bahan:

  • Hurang ukuranana sedeng,
  • 1 siung bawang bombay ukuran alit
  • 1 siung bawang bodas
  • irisan jahe
  • daun bawang
  • 2 sendok neda saus cecenet
  • 1 sendok neda saus sambel
  • 1 sendok neda kecap amis
  • 1 sendok neda kecap Inggris
  • 2 sendok neda margarin
  • Uyah,gula sarta pedes secukupnya .

Cara midamel na,panaskeun minyak sarta goreng hurang sakedap wae kaliwat tiriskeun. Bantun sakedik minyak goreng tilas hurang kanggo menumis bawang bombay sarta bawang bodas. Kaliwat tambahkeun dua sendok makan margarin,saus sarta daun bawang.

Baca Oge: Ieu 5 Dahareun Ikonik Sunda Nanging Sedep

Sanggeus sadaya bahan-bahan dimasak,ngasupkeun hurang sarta galoh-galoh dugi bumbumeresap. Antepkeun sakedap sarta angkat. Hurang mentega oge siap disajikeun minangka menu buka puasa,praktis sarta simpel.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

four × four =