Mantan Kekasih Ngamuk Di Pesta Pernikahan

0
21
Mantan Kekasih Ngamuk Di Pesta Pernikahan
Mantan Kekasih Ngamuk Di Pesta Pernikahan

Mantan Kekasih Ngamuk, koransunda.com – Anyar-anyar ieu rame hiji video anu nempokeun saurang lalaki anu ngamuk di pesta pernikahan kaliwat . Dugaan mimiti lalaki ieu teh saurang mantan kekasih ti mempelai.

Pasalna dina video kasebat, si lalaki ngabantun seueur rombongan preman sarta mengacaukeun pesta pernikahan anu nuju lumangsung di Bumiaji, Batu Malang, Jawa Timur barobah kaayaan viral pisan di Twitter.

Si pengantin anu nuju berbahagia langsung kapidara wanci ningali pestana diancurkeun ku mantan kekasih.

Baca Oge : Sabaraha Lami Pacaran anu Ideal Sateuacan Nikah

Nurutkeun pengunggah video, lalaki ieu ngahaja dongkap sareng sababaraha preman ti lembur na anu langsung mengacaukeun pernikahan kasebat.

Dina video boga durasi 42 detik ieu katembong suasana pesta pernikahan anu ancur, kalawan sababaraha korsi anu atos pites sarta ancur.

Kasampak aya sababaraha lalaki anu berdorong-dorongan ka luhur sateuacan aya gerombolan jalmi anu dongkap sambil ceuceuleuweungan sarta mengumpat. Sakumna tatamu ondangan katembong lulumpatan ninggalkeun lokasi pernikahan kasebat.

Tacan dipikanyaho iraha aksi lalaki ieu ngamuk di pesta pernikahan ieu lumangsung. Sanaos teu aya konfirmasi sacara langsung, nanging akun Twitter @elyaseptar mengkonfirmasi lamun kajadian kasebat lain kalakuan si mantan kekasih.

Perkawis eta lumangsung margi lepat ngartos sarta kaayaan sababaraha oknum anu mabok ku kituna saterusna lumangsung perkelahian.

Sumber : https://www.suara.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 9 =