Majalengka: Bersiap Janten Desa Wisata Desa Sadawangi

0
210
Desa Sadawangi Majalengka Bersiap Janten Desa Wisata
Desa Sadawangi Majalengka Bersiap Janten Desa Wisata

Majalengka – Potensi sumber daya alam anu kagaduh Desa Sadawangi kedah teras dikembangkeun supados ka hareup tiasa metot datangna wisatawan boh lokal atawa mancanagara. Potensi kasebat jabi tiasa mengangkat perekonomian tiasa oge ngaronjatkeun pariwisata. Margi eta, stakehokder pangwangunan kedah sanggem diajar sarta ngembangkeun na supados ka hareupna janten desa mandiri.

Harepan kasebat ditepikeun Camat Lemahsugih Deden Supriatna wanci mikeun pangbagea dina gelar milangkala ka-218 Desa Sadawangi Kacamatan Lemahsugih, Sabptu (25/8).

Baca Oge : Minagkala Kamerdikaan Di Wisata Sayang Kaak

Nurutkeun Deden, potensi ageung anu kagaduh Desa Sadawangi dipambrih meunangkeun pangrojong ti dines instansi patali, hususna dina widang pariwisata supados tiasa pembinaan ti Dines Pariwisata sarta Kabudayaan Majalengka.

Samentara eta, Kepala Dines Pariwisata sarta Kabudayaan Majalengka Gatot Sulaeman ngahargaan pisan gelar milangkala desa anu sanggem mengangkat spirit perjuangan kanggo ngorejat barobah kaayaan desa wisata. Pihakna bakal ngarojong pinuh rencana aksi desa anu sanggem mengangkat produk lokal dugi tiasa ngembang ka dunya luar.

Senada ditambahkeun Kepala Desa Sadawangi Yaya Nuryadi, anjeunna optimis pisan ka hareup desa na tiasa nguliat seiring potensi alam, seni sarta budaya dugi pariwisata sanggem mengangkat citra desa.

Sumber : https://www.facebook.com/majalengkajurnal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =