Link sscn Sesah Diakses Kumaha Nasib Pendaftaran CPNS 2018

0
20
Link sscn Sesah Diakses Kumaha Nasib Pendaftaran CPNS 2018
Link sscn Sesah Diakses Kumaha Nasib Pendaftaran CPNS 2018

Koransunda.com – Portal link sscn.bkn.go.id minangka loka resmi Pendaftaran CPNS 2018 ahirna tiasa diakses. Nanging, proses pendaftaran CPNS 2018 atawa penerimaan CPNS 2018 tacan dibuka.

Saprak Rebo (19/9/2018), link sscn.bkn.go.id tiasa dibuka nanging sesah diakses. Eusina mangrupi pitunjuk formasi, pasaratan sarta cara ngadaptar di pendaftaran CPNS 2018.

Tapi, dina sababaraha kasempetan, seueur anu mengeluhkeun hesena muka portal sscn.bkn.go.id cacak wanci atos ngaliwatan tabuh 13.00 WIB.

Kahese kasebat mangrupi hesena memuat halaman sscn.bkn.go.id.

Baca Oge : Alesan Teknis Soal Situs sscn Lambat Diakses

Saprak diklik, laman ngan nembongkeun kelir bodas kalawan tawis loading anu cekap lami.
Nanggepan perkawis ieu, Badan Kepegawaian Nagara (BKN) oge mikeun bongbolongan ngaliwatan Twitterna @BKNgoid.

“Kanggo #SobatBKN anu tacan tiasa akses http://sscn.bkn.go.id, sumangga clear browsing history atawa cache di browser.

“Aktivasi http://sscn.bkn.go.id bade dilaksanakeun 19.9.18 tabuh 13.00, eusina formasi sarta sarat. Kanggo pendaftaran nungguan bewara selanjutnya, tangtos na.

Hartina, kanggo Rebo, 19 September 2018 poe kamari, jigana ageung ngan formasi sarta instansi, oge pasaratan anu bade dijelaskeun.

Samentara kanggo pendaftaran, BKN bade mikeun informasi selanjutkan.
Nanging, BKN nyebutkeun nu mawi enggal kaping 26 September 2018.

Kanggo bewara formasi, instansi, sarta pasaratan sorangan, link sscn anyar tiasa diakses kamari Rebo (19/9/2018) tabuh 13.00 WIB siang.

Sumber : http://banjarmasin.tribunnews.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 5 =