Lima Jalmi Sempet Kajebak Sateuacan Lift di Pasar Asemka Ambruk

0 7

koransunda.com – Lima jalmi sempet kajebak di jero lift anu ambruk di Pasar Isuk Asemka,Tamansari,Jakarta Kulon,Jumaah (13/7/2018) siang.

Sontak wae perkawis eta sempet midamel kepanikan ‎dari para padagang sarta nu datang anu ngadenge teriakan jalmi neda tulung ti dina lift.

“Kajadian na eta tadi siang. Cekap gancang sorana,disangka ku kuring aya naon. Sanggeus eta abdi kuping ‎ada jalmi gorowok sarta gedor-gedor ti dina lift teda tulung,” ceuk Wanto,padagang di Pasar Isuk Asemka, koran sunda, Jumaah (13/7/2018).

Wanto ngomong kalima jalmi ‎itu ahirna junun dievakuasi sanggeus patugas kaamanan sarta padagang muka paksa panto lift kasebat.

Baca Oge : Pangaos Endog Naek Padagang Sarta Pembeli Di Depok Ieu Sami-Sami Lieur

Rengse sempet ambruk,Lift di Pasar Isuk Asemka disegel ?supados henteu dipake.

Manehna ngunggelkeun kalima jalmi eta oge tak ‎ada anu ngalaman tatu cacak katembong leuleus lantaran kajebak di jero lift.

” Anu tatu da henteu aya,mung dina leuleus wae maranehanana manawi margi mabek sarta panik di jero lift,” ucap na.

Samentara eta,Yadi,padagang Asemka lianna nyangka insiden eta lumangsung margi kaayaan lift anu atos tak terawat.

Disebutkeun na,kaayaan lift atos seueur anu berkarat ku kituna carang anu hoyong makena.

” Liftnya eta emang atos henteu kerawat. Urang wae dina henteu hoyong tumpak lift ‎karena rempan labuh,” ucap na.

‎Insiden ieu midamel aparat ti Polsek Metro Tamansari nyumpingan lokasi.

ayeuna lift eta oge atos disegel sarta tak dioperasikeun dugi wanci anu tacan dicindekkeun.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

1 × five =