Rute Wisata Paralayang Majalengka

Rute Wisata Paralayang Majalengka

Koransunda.com, Wisata Paralayang Majalengka - Mangrupa salah sahiji tempat rekreasi di Majalengka anu deudeuh kanggo Anjeun lewatkan kitu wae. Margi tempat wisata di Majalengka anu hiji ieu menyajikan kaendahan alam anu menawan. Ti hawa sambil...
Pemain Preman Pensiun Di Polres Majalengka

Pemain Preman Pensiun Di Polres Majalengka

Koransunda.com, Majalengka - Polres Majalengka menggelar Apel Ageung Milenial Road Safety Festival anu di ngahadiran sababaraha golongan di antarana sareng instansi, komunitas, siswa, bahakan di hadiran ku pamaen preman pensiun Amin sarta Bohim dina...
Ayu Ting Ting Kantos Diledek Jiga Hileud Bulu

Ayu Ting Ting Kantos Diledek Jiga Hileud Bulu

koransunda.com - Kahirupan pribadi pedangdut Ayu Ting Ting kasampak tak kantos lesot ti perhatian warganet. Henteu ngan eta, penampilan Ayu Ting Ting oge ampir sok barobah kaayaan sorotan. Sanes ngan ti sagi fesyen, warganet oge...
Bhayangkari Majalengka Gelar Tes IVA Sarta Sadanis

Bhayangkari Majalengka Gelar Tes IVA Sarta Sadanis

Bhayangkari Majalengka (koransunda.com) - Pangurus Cabang Bhayangkari Majalengka, sareng pangurus Ranting Jatiwangi, menyelenggarakeun kagiatan Hidup Sehat ngaliwatan deteksi dini kanker kalawan tes IVA sarta SADANIS, bertempat di halaman Mapolsek Jatiwangi, Salasa (4/9/2018). Nyondong dina kagiatan...
Ieu 3 Asal Pangasilan Hamish Daud

Ieu 3 Asal Pangasilan Hamish Daud

Hamish Daud, koransunda.com - Hamish Daud seueur midamel jalmi iri hate wanci nikah kalawan penyanyi geulis Indonesia, Raisa. Pernikahan anu lumangsung dina kaping 3 September 2017 di Ayana Midplaza, Jakarta Pusat eta barobah kaayaan...
Mantan Kekasih Ngamuk Di Pesta Pernikahan

Mantan Kekasih Ngamuk Di Pesta Pernikahan

Mantan Kekasih Ngamuk, koransunda.com - Anyar-anyar ieu rame hiji video anu nempokeun saurang lalaki anu ngamuk di pesta pernikahan kaliwat . Dugaan mimiti lalaki ieu teh saurang mantan kekasih ti mempelai. Pasalna dina video kasebat,...
Wisata Alam Sayang Kaak Argapura Janten Hits

Sayang Kaak Wisata Alam Argapura Janten Hits

Majalengka - salah sahiji wisata alam Majalengka anu kiwari keur hits nyaeta ngarasakeun suasana sarta panorama alam di Pasir Merkury Sayang Kaak di Blok Cibuluh Dess Tejamulya Kacamatan Argapura. Nu datang tiasa kalawan merenah...
Destinasi Wisata Musim Gugur Mirah Di Eropa Warsih Ieu

Destinasi Wisata Musim Gugur Mirah Di Eropa Warsih Ieu

Koran Sunda - Di ahir warsih Eropa barobah kaayaan tujuan destinasi wisata Musim gugur sarta Musim tiis seueur turis dunya. Berwisata ka ditu saleresna awis, nanging aya sababaraha destinasi anu saleresna berbiaya cekap kahontal. Dikutip...
Damel Keren Ieu Bawahan Kanggo Hijabers Kekinian

Damel Keren Ieu Bawahan Kanggo Hijabers Kekinian

Koran Sunda - Pamake Hijabers Kekinian henteu peryogi rempan deui margi ayeuna atos seueur pilihan bawahan kanggo anjeun padukeun dina tampilan anjeun. Dilansir beautynesi ieu bawahan anu tren dina warsih 2018 ieu, nyaeta! Stripy Loose...
Gua Es Carstensz

5 Gua Eksotis Di Indonesia Tetela Aya Anu Berbalut Es

Koran Sunda - Kaendahan alam Gua Eksotis anu ditawarkeun Indonesia tak ngan basisir sarta gunung, kalah seueur keneh tempat wisata alami anu tiasa disambangi. Lamun biasa ngarasakeun tetempoan di luhur permukaan taneuh, manawi atos mainstream....

Artikel Populer