Libur Natal 2019 6 Kantor Cabang BNI Kantor Wilayah Bandung Beroperasi Kawates

0 747

Koransunda.com – Ngabageakeun libur natal 2019 sarta taun anyar, PT Bank Nagara Indonesia Tbk Kantor Wilayah Bandung nyiapkeun lengkah-lengkah patali operasional kantor cabang anu ngaladenan nasabah.

Dina Salasa-Rebo ping 24-25 Desember 2019, saloba 78 kantor BNI angger beroperasi minangka Outlet Weekend Banking.

Saterusna salila cuti sareng sarta dinten Libur Natal 2019, yaktos ping 24 Desember saloba 5 kantor cabang (KC GARUT, KC PURWAKARTA, KC BANDUNG, KC TASIKMALAYA sarta KCP GRAGE MALL), 25 Desember 2019 dan 1 Januari 2020 saloba 2 kantor cabang (KC BANDUNG SARTA KCP RIAU) angger beroperasi sacara kawates.

Dina ping 24 Desember 2019, outlet anu beroperasi kasebat tiasa ngaladenan yaktos Setoran/ penarikan/ pemindahbukuan rekening BNI (IDR), transaksi setoran/ penarikan tunai (beban tabungan dan/atau ngagunakeun Cek BNI)sarta setoran Pamayaran Bahan Bakar Minyak (BBM)/ Non BBM, bubuka rekening tabungan/ deposito perorangan (IDR), pembuatan/ penggantian kartu debit, penggantian buku tabungan sarta aktivasi e-channel.

Baca Oge: Hujan Batu Di Purwakarta Ieu Fakta-Faktana

Kanggo ping 25 Desember 2019 outlet anu beroperasi ngan ngaladenan setoran tunai sarta setoran Pamayaran Bahan Bakar Minyak (BBM)/ Non BBM melalui sistem Pertamina host to host (H2h).

Jam layanan dina outlet-outlet anu beroperasi dina ping 24 Desember 2019 nyaeta mimiti babuk 10.00-14.00 WIB sedengkeun 25 Desember 2019 lumangsung mimiti babuk 10.00-12.00 WIB saterusna dina ping 1 Januari 2020 beroperasi mimiti babuk 10.00-12.00.

Lapisan pangladen lianna dibikeun BNI ngaliwatan Digital Branch Paskal 23 anu teras beroperasi dina 24 Desember 2019 – 1 Januari 2020. Kitu oge jaringan 1463 ATM anu siaga ngaladenan salila 24 jam sapoe, 7 dinten dina seminggu, sae ATM uang Tunai, ATM Setor uang, atawa ATM nontunai. BNI oge atos nempatkeun O-Branch di titik lokasi toll rest wewengkon KM 71 B, Kamojing Cikampek kabupaten Karawang kanggo Nasabah anu hoyong bertransaksi dina wanci perrjalanan.

Layanan Phone Banking 24 Jam BNI Call disiagakeun kalawan jam operasional 24 jam sapoe, BNI Call ngaladenan kahoyong Informasi (Inquiry), Parobahan data (Maintenance), nandean Kahumandeuar Nasabah (Complaint), dugi Transaksi BNI Phone Banking sae kanggo produk Banking atawa Kartu Kredit.

Baca Oge: Resmikeun Inovasi Pangladen Dukcapil Kota Tasikmalaya

Kanggo mengakses BNI Call, tiasa dipigawe ngaliwatan Layanan 24 Jam Phone Banking kalawan Nomer 1500046 sarta Nomer akses ti Jabi Nagari +622130500046.

Layanan BNI Call oge tiasa dihubungan ngaliwatan Live Chat ngaliwatan Website BNI di www. bni.co.id, kalawan Video Call ti 11 Digital Branch, sarta 1 Video Banking di Pondok Endah Mall. Jaringan Social Media oge tiasa dimangpaatkeun sae ngaliwatan Facebook,Twitter,atawa Instagram BNI.

Sumber: tribunnews.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

18 − six =