Lexus Sosok Pesaing Toyota Alphard

0
94
Lexus Sosok Pesaing Toyota Alphard
Lexus Sosok Pesaing Toyota Alphard

Lexus | Koransunda.com – Presiden Lexus Manila, Raymond Rodriguez kantos ngungkab rencana Lexus kanggo midamel mobil MPV anu bade barobah kaayaan pesaing Toyota Alphard. Cacak minangka pausahaan dibawah naungan Toyota, kemewahan pesaing Alphard tangtos atos tiasa dibayangkeun.

Wartos rencana kasebat sontak midamel seueur anu memperkirakeun, yen bade angger midamel mobil MPV mentereng na ieu ngagunakeun platform ti tumpakan kaduh Toyota nyaeta Alphard.

Baca Oge : Chopper Listrik Terinspirasi Motor Jokowi

Hiji gambar render oge seueur padamucunghul, sepertos gambar hiji ieu anu dirarancang ku Motor1. Mobil MPV kalawan tampilan anu henteu tebih benten kalawan generasi panganyarna Alphard wedal minangka gambar penggoda.

Dina gambar, sababaraha ubahan dipigawe dina sektor eksterior, haturan grille di robah kalawan gaya desain has Lexus. Di manten bilah grill horisontal ukuranana ageung barobah kaayaan tawis kemewahanna . Haturan bumper, gambar render ieu oge menyematkeun DRL vertikal.

Baca Oge : Lamborghini Huracan Spyder Ngagoda Jalmi Jegud Indonesia

Lexus oge ngungkab lamun perkawis kasebat lumangsung, mobil MPV anu bade diproduksi na tangtos moal sami kalawan Toyota Alphard. Kemewahan bade barobah kaayaan kalangkang anu tiasa digambarkeun, sarta ngaleuwihan ti kemewahan Alphard panganyarna anu diluncurkeun 2015 kaliwat.

Baca Oge:
loading...

Minangka merek premium, sababaraha model sorangan mangrupa pengembangan ti jajaran produk Toyota. Sepertos LexusRX anu ngagunakeun platform ti model Toyota Harrier, LexusES mangrupa pengembangan ti model Camry sarta model Lexus GX sarta LX anu ngagunakeun model Land Cruiser sarta Prado.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + twelve =