Lamborghini Huracan Spyder Ngagoda Jalmi Jegud Indonesia

0
14
Lamborghini Huracan Spyder Ngagoda Jalmi Jegud Indonesia
Lamborghini Huracan Spyder Ngagoda Jalmi Jegud Indonesia

Koran Sunda – Lima sasih berselang sanggeus diwanohkeun perdana sacara global dina pikeuneun Geneva Motor Show 2018, kiwari Lamborghini Huracan Spyder atos mendarat di Indonesia ngaliwatan Importir Umum (IU) Prestige Image Motorcars.

Supercar kawit Italia ieu diical kalawan merek dagang pangaos nu mawi murah Rp14,8 milyar (off the road). Pangaos tiasa beuki awis lamun konsumen milih nambahan aksesori atawa ngagentos material mobil sesuai kahayang.

Lamborghini Huracan Spyder mekelan kalawan mesin V8 5.200 cc naturally-aspirated bertenaga total 640 tanagi kuda dina 8.000 rpm sarta torsi 600 nm wanci ngahontal 6.500 rpm. Mesin eta dikompakkeun transmisi otomatis dual-clutch 7-percepatan.

Di luhur kertas, mesin eta tiasa midamel mobil ieu melaju kalawan kecepatan maksimal 325 km per jam. Samentara akselerasi kanggo ngahontal kecepatan 100 km per jam ngan peryogi 3,1 detik.

Nurutkeun Presiden Director Prestige Image Motorcars Rudy Salim Lamborghini Huracan Spyder dirarancang husus supados tiasa melaju henteu ngan di lintasan balap, kalah oge tiasa dipake di jalur perkotaan. Unikna, supir tiasa ngarasakeun lalampahan dayeuh kalawan hateup kabuka.

Haturan hateup tiasa muka atawa nutupan otomatis salila 10 detik ngan kalawan menekeun tombol. Sistem buka-tutup ngagunakeun mekanisme electro hydrolic. Sedengkeun kanggo sakumna bodi kendaraan, ampir sakumna na serat karbon.

Rudy ngomong kanggo ayeuna Lamborghini Huracan Performante Spyder ngan sadia dua unit. Hiji di antarana atos pajeng geus kajual margi atos dipesan ku saurang pengacara di tanah air.

Baca Oge : Rp 15 M Pangaos Aston Martin Vanquish Ultimate

“Urang alokasikan dua unit, hiji na geus dipesan ku pengacara” sanggem Rudy wanci peluncuran di wewengkon Pluit, Jakarta Kaler, Kemis (23/8).

Dipeser Ti APM

Di Indonesia saleresna Lamborghini ngabogaan Agen Pemegang Merek (APM) sorangan yaktos Lamborghini Jakarta. Nanging, lantaran APM kasebat keur mangsa peremajaan, peluncuran model anyar Lamborghini kedah dicepeng kadali na ku IU.

“Lamborghini nuju rarepot revitalisasi sadaya pagawe sarta restrukturisasi manajemen kawitna ka manajemen anyar. Ayeuna oge deui (hoyong) buka showroom anyar di Pasific Place anu rencanana ahir sasih payun dibuka. Janten saleresna seueur kasibukan maranehanana” sanggem Rudi.

Rudy nampik lamun pengambil alihan peluncuran model anyar Lamborghini dimargikeun Lamborghini Jakarta nuju bermasalah sarta nuju kebangkrutan.

“Janten nya henteu naon-naon, tujuan pan sami anu peryogi mobil tiasa diwanohkeun. Sarta hoyong maranehanana anu nepangkeun oge henteu naon-naon. Urang silih support anu peryogi mobil na tiasa geura-giru diwanohkeun” ceuk anjeunna.

Dina ahir minggu kaliwat, Prestige meluncurkeun model langka Aston Martin Vanquish S Ultimate kanggo Indonesia. Peluncuran dipigawe luhur gawe babarengan Prestige kalawan APM Aston Martin Jakarta.

Prestige meunangkeun hiji-hiji na unit Vanquish S Ultimate (mung diproduksi 175 unit kanggo sakumna dunya) sanggeus meser na ti Aston Martin Jakarta. Saterusna unit eta diical balik ka balarea.

Sami sepertos Vanquish S Ultimate, Rudy ngomong dua unit Huracan Performante Spyder beunang ti Lamborghini Jakarta.

Sumber : www.cnnindonesia.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =