Laga Persib Vs PSM Jigana Sepi Panongton

0
61
Laga Persib Vs PSM Jigana Sepi Panongton
Laga Persib Vs PSM Jigana Sepi Panongton

Koransunda.com  – Laga Persib Bandung kontra PSM Makassar dina minggu ka-10 Gojek Liga 1 sareng Bukalapak anu dilangsungkeun di Stadion Galura Bandung Lautan Seuneu (GBLA), Dayeuh Bandung, Rebo wengi (23/5/2018), jigana sepi panongton.

Indikasi eta katembong, hiji dinten sateuacan pertandingan (H-1) jumlah penjualan tiket  Laga Persib anu atos terpesan henteu sepertos biasana, nyaeta anyar 7 rebu lambar ti total tiket anu dicetak panpel Persib, saloba 30 rebu lambar.

Biasana dina H-1 tiket anu geus kajual ngahontal 50 persen sumawonten langkung ti jumlah total tiket anu dicetak panpel Persib.

Manehna nyangka, minimnya atensi balarea jalaran jadwal pertandingan anu samporet kalawan wanci netepan tarawih. Kaayaan eta oge turut dipangaruhan laga anu dilaksanakeun dina dinten damel. Margi panpel muka penjulanan sacara offline kanggo nandean kahayang bobotoh nyetadion.

Manawi ti penjualan offline bobotoh bade kausikkeun kanggo dongkap ka stadion nyaksian laga Persib vs PSM” ungkab Budhi. Minimna animo bobotoh kanggo nyaksian laga ieu oge lumangsung di loket penjualan tiket di Stadion Sidolig.

Baca Oge:
loading...

Dugi Salasa sonten, anyar 80 lambar tiket anu kajabi ti kuota 450 lambar. “Jumlah eta mustahil tumpak deui margi enjing pemesan atos mendapat tiket awit. Kalaupun urang antos dugi wengi, dumasar kabiasaan, mustahil nambahan janten 150 atawa 200,”
sanggem Agus Rahmat, penanggung walon pemesanan tiket husus komunitas bobotoh.

Fenomena ieu, dipeunteun Agus, indit pisan pengker kalawan kabiasaan bobotoh. Pasalna bentrok Persib vs PSM kaasup laga wajib.

Sasih Ramadan, sanggem Agus, sanes alesan surutnya animo panongton. “Laga ieu pan peryogi sarta strategis kanggo lalampahan prestasi Persib di Liga 1. Sakedahna, laga ieu rame kalawan kehadiran bobotoh” kedalna.

“Dugi poe ieu, tiket sacara online kanggo pertandingan Persib vs PSM anu terpesan anyar tujuh rebu lambar ti 30 rebu tiket anu urang citak. landai keneh” ceuk Budi Bram Rachman, General Coordinator Panpel Persib, Salasa (22/5/2018), di Bandung.

Cacak kitu Bram optimistis keneh dugi jelang pertandingan seueur keneh bobotoh anu meser tiket duel Maung Bandung vs Laskar Juku Eja, cacak tacan tangtos sakumna tiket bakal seep geus kajual.

Baca Oge : Prediksi Piala Dunia 2018 Pertandingan Antara Swedia Melawan Inggris

“Urang oge nungguan keneh laporan ti penjualan sacara offline. Eta anyar aya laporan enjing (Rebo, 23/5/2018)” teras Bram.

Bram nyangka lobana keneh tiket anu tacan geus kajual dina H-1 ieu margi pertandingan dilaksanakeun dina dinten damel sarta waktuna samporet kalawan netepan tarawih. ” Nanging, Insya Allah jumlah penjualan bade meningkat” ucap Bram.

Kirang na peminat tiket laga Persib vs PSM oge diaku Agus Rachmat, anu muka pemesanan tiket di Stadion Persib, Jalan Ahmad Yani, Dayeuh Bandung. Ceuk manehna, dugi Salasa sonten (22/5/2018) tiket anu anyar terpesan anyar 80 lambar ti 450 lambar anu disadiakeun.

“Biasana big match Persib langsung seep geus kajual. Ieu anyar 80 lambar, samentara enjing atos pertandingan. Jigana moal aya kanaekan deui” ucap Gusdul, sapaan dalit Agus.

Sumber : bola.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 17 =