Laga Persib Vs PSM Jigana Sepi Panongton

0
44
Laga Persib Vs PSM Jigana Sepi Panongton
Laga Persib Vs PSM Jigana Sepi Panongton

Koransunda.com  – Pasamoan Persib Bandung kontra PSM Makassar dina minggu ka-10 Gojek Liga 1 sareng Bukalapak anu dilangsungkeun di Stadion Galura Bandung Lautan Seuneu (GBLA), Dayeuh Bandung, Rebo wengi (23/5/2018), jigana sepi panongton.

Indikasi eta katembong, hiji dinten sateuacan pertandingan (H-1) jumlah penjualan tiket anu atos terpesan henteu sepertos biasana,nyaeta anyar 7 rebu lambar ti total tiket anu dicetak panpel Persib, saloba 30 rebu lambar.

Biasana dina H-1 tiket anu geus kajual ngahontal 50 persen sumawonten langkung ti jumlah total tiket anu dicetak panpel Persib.

“Dugi poe ieu,tiket sacara online kanggo pertandingan Persib vs PSM anu terpesan anyar tujuh rebu lambar ti 30 rebu tiket anu urang citak. landai keneh “ceuk Budi Bram Rachman, General Coordinator Panpel Persib, Salasa (22/5/2018), di Bandung.

Cacak kitu Bram optimistis keneh dugi jelang pertandingan seueur keneh bobotoh anu meser tiket duel Maung Bandung vs Laskar Juku Eja, cacak tacan tangtos sakumna tiket bakal seep geus kajual.

Baca Oge : Prediksi Piala Dunia 2018 Pertandingan Antara Swedia Melawan Inggris

“Urang oge nungguan keneh laporan ti penjualan sacara offline. Eta anyar aya laporan enjing (Rebo, 23/5/2018)” teras Bram.

Bram nyangka lobana keneh tiket anu tacan geus kajual dina H-1 ieu margi pertandingan dilaksanakeun dina dinten damel sarta waktuna samporet kalawan netepan tarawih. ” Nanging, Insya Allah jumlah penjualan bade meningkat” ucap Bram.

Kirang na peminat tiket laga Persib vs PSM oge diaku Agus Rachmat,anu muka pemesanan tiket di Stadion Persib,Jalan Ahmad Yani, Dayeuh Bandung. Ceuk manehna,dugi Salasa sonten (22/5/2018), tiket anu anyar terpesan anyar 80 lambar ti 450 lambar anu disadiakeun.

“Biasana big match Persib langsung seep geus kajual. Ieu anyar 80 lambar,samentara enjing atos pertandingan. Jigana moal aya kanaekan deui” ucap Gusdul,sapaan dalit Agus.

Sumber : bola.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + 1 =