Kompak-Padan Busana Syar ‘ I Ala Nagita Slavina

0
59
Gamis Sarta Hijab Kelir Cokelat Anom
Gamis Sarta Hijab Kelir Cokelat Anom

Koran Sunda – Minangka saurang muslimah, Nagita Slavina sempet sababaraha kali make baju muslim mangrupi gamis sarta tiung syar’i. Awewe anu dawam disapa Gigi ieu oge kantos ngalakukeun ibadah umroh, ku kituna balarea Indonesia tiasa ningali penampilanna dina baju syar’i.

Nagita saleresna tacan make hijab dina keseharianana, nanging sabot make na indung ti Rafthar Malik Ahmad kasebat nampak langkung geulis ti biasana. Pesona Nagita langkung terpancar dugi sanggem midamel penggemarna kalinglap.

Anjeun tacan kantos ningali Nagita dina balutan busana muslim? Kangtos artikel iu Koran sunda kutip ti Okezone yen ti sagala rupa asal wumber  pamajikan ti Raffi Ahmad ieu make baju syar’i.

  1. Gamis Sarta Hijab Hejo Pastel
Gamis Sarta Hijab Hejo Pastel
Gamis dan hijab hijau pastel

Kalawan kasang pengker salah sahiji spot di Taneuh Suci, Nagita berpose kitu anggun dina balutan gamis boga warna hejo pastel berpadu kalawan soft kayas. Tiung paos ngaliwatan harigu dugi ka cangkeng sampurna nutupan aurat Nagita, ku kituna henteu ngan beuki geulis, legok salira Nagita Slavina oge atos henteu deui nampak.

  1. Outer Renda Sarta Gamis Beureum Anom
Outer Renda Sarta Gamis Beureum Anom
Outer renda dan gamis merah muda

Dina keneh kasempetan ngalakukeun ibadah umroh sareng kalawan wargi sarta kulawargi alit na, ayeuna pamajikan Raffi Ahmad kasebat maju kitu geulis dina balutan gamis. Baju dress paos boga warna beureum anom eta Gigi padukan kalawan outer berenda hideung, midamel penampilannya beuki elegan.

Baca Oge : Fakta Gampil Depresi Keseringan Neda Donat

  1. Gamis Sarta Hijab Kelir Cokelat Anom
Gamis Sarta Hijab Kelir Cokelat Anom
Gamis Sarta Hijab Kelir Cokelat Anom
Baca Oge:
loading...

Berpose sareng salaki tercinta midamel aura kabagjaan Nagita nampak kitu tela. Sabari tatangkeupan sarta nukangan, Nagita maju sampurna pisan nutupan auratna liwat busana gamis sarta hijab kelir cokelat anom. Hijab syar’i anu dikeunakeun Nagita oge ngabogaan potongan di sisi kiwa sarta katuhu na, ku kituna kadua leungeunna bebas usik tanpa kahalangan hijab.

  1. Gamis Kelir Navy Sarta Hijab Kelir Khaki
Gamis Kelir Navy Sarta Hijab Kelir Khaki
Outer renda dan gamis merah muda

Kompak berpose sareng mitoha awewe, Nagita Slavina make busana gamis boga warna navy atawa bulao dongker anu jiga kalawan kelir statement gurat anu aya dina gamis Amy Qonita. Duanana oge nampak kitu langkung geulis ti biasana dina balutan hijab syar’i kelir khaki.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − one =