Kirang Pajeng Tiket Laga Persib Bandung vs PSM

0 0

Koransunda.com – Pertandingan antawis Persib Bandung kontra PSM Makassar dina lanjutan Liga 1, jigana ageung sepi panongton.

Pasalna dugi ayeuna ngan sakedik jumlah tiket anu geus kajual. Budhi Bram Rachman, General Coordinator Panpel Persib, ngomong yen ti total 30.000 tiket anu disadiakeun, anyar 7.000 lambar tiket anu geus kajual dugi Salasa (22/5/2018) sonten.

Komentar Mario Gomez eta menyoroti laga kandang Maung Bandung anu sepi sarta lesu tanpa pangrojong suporter kanyaah, Bobotoh.

Persib Bandung kapaksa ngajalanan laga kandang tanpa panongton dugi Liga 1 2018 lekasan minangka hukuman margi nilar na fan Persija, Haringga Sirla. Anggota The Jakmania eta nilar dikeroyok sajumlah oknum Bobotoh sababaraha wanci jelang laga Maung Bandung ngajamu Maung belang Kemayoran di areal parkiran Stadion Galura Bandung Lautan Seuneu.

Sanes ngan laga kandang, para Bobotoh oge dilarang ngarojong tim kanyaah maranehanana dina laga tandang Persib Bandung. Kaayaan eta oge disebut Mario Gomez midamel para pamaen kirang bergairah di lapang.

Gomez mengeluhkeun alatan hukuman kasebat midamel atmosfer pertandingan barobah kaayaan lesu, condong sepertos laga ngababaturan tinimbang kompetisi.

“Lamun ulin tanpa panongton,urang sepertos friendly game margi sadaya mapan tiis,teu aya surak-sorai, teu aya bendera. Kaayaan eta dirasakeun sanes ngan kanggo pamaen urang,nanging oge pamaen lawan” cenahna.

“Dugi H-1, tiket online anu anyar geus kajual 7.000. landai keneh saleresna. Sumawonten lamun dikomparasikeun kalawan 30.000 tiket anu urang citak kanggo laga bergengsi Persib vs PSM” sanggem Budhi.

Baca Oge : Tevez Tak Masuk Skuat Argentina

Manehna nyangka, minimnya atensi balarea jalaran jadwal pertandingan anu samporet kalawan wanci netepan tarawih.

Kaayaan eta oge turut dipangaruhan laga anu dilaksanakeun dina dinten damel.

“Margi panpel muka penjulanan sacara offline kanggo nandean kahayang bobotoh nyetadion. Manawi ti penjualan offline bobotoh bade kausikkeun kanggo dongkap ka stadion nyaksian laga Persib vs PSM” ungkab Budhi.

Minimnya animo bobotoh kanggo nyaksian laga ieu oge lumangsung di loket penjualan tiket di Stadion Sidolig.

Dugi Salasa sonten, anyar 80 lambar tiket anu kajabi ti kuota 450 lambar.

“Jumlah eta mustahil tumpak deui margi enjing pemesan atos mendapat tiket awit. Kalaupun urang antos dugi wengi, dumasar kabiasaan mustahil nambahan janten 150 atawa 200” sanggem Agus Rahmat, penanggung walon pemesanan tiket husus komunitas bobotoh.

Fenomena ieu, dipeunteun Agus,indit pisan pengker kalawan kabiasaan bobotoh.

Pasalna bentrok Persib vs PSM kaasup laga wajib. Sasih Ramadan,sanggem Agus,sanes alesan surutnya animo panongton.

“Laga ieu pan peryogi sarta strategis kanggo lalampahan prestasi Persib di Liga 1. Sakedahna, laga ieu rame kalawan kehadiran bobotoh” kedalna.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

four + sixteen =