Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN

0
117
Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN
Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN

Koransunda.com – Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 calon pegawai negeri sipil (CPNS) ngaliwatan laman resmi BKN di sscn.bkn.go.id.

Kementerian Pendidikan & Kabudayaan (Kemendikbud) muka penerimaan CPNS 2018 dina Rebo (19/9/2018). Penerimaan calon pegawai negeri sipil (CPNS) ieu mangrupa seleksi nasional anu dipigawe sacara serentak.

“Muka kasempetan ka Putra Putri nyongcolang bangsa kanggo ngagabung minangka CPNS di Kementerian Pendidikan sarta Kabudayaan. Sateuacan mitembeyan proses pendaftaran CPNS online, pastikeun anjeun atos maos bewara sarta panduan anu aya” dilansir ti laman resmi Kemendikbud.

Dina pendaftaran CPNS 2018, pamarentah muka 238.015 formasi. Saloba 51.271 tanagi PNS anu bade ditempatkeun di 76 Kementerian atawa Lembaga kaasup Kemendikbud. Samentara 186.744 formasi rorodan diperuntukkeun kanggo 525 instansi Pamarentah Daerah.

Baca Oge : 3 Tips Upload Dokumen Pendaftaran CPNS 2018

Kanggo informasi patali sarat, katangtuan, jadwal pendaftaran, tahapan seleksi, sarta cara pendaftaran CPNS di Kemendikbud tiasa ditingali langkung teras ngaliwatan laman BKN di sscn.bkn.go.id.

Baca Oge:
loading...

Balarea dipenta hate-hate kanggo henteu guguan ka hiji jalma anu ngajangjian tiasa ngasupkeun barobah kaayaan PNS di Kementerian atawa Lembaga nu tangtu.
Sakumna proses pendaftaran ngan bade dipigawe ngaliwatan portal nasional http://sscn.bkn.go.id. BKN salaku pelaksana panitia seleksi nasional CPNS 2018 nangtoskeun, alur registrasi henteu deui ngaliwatan laman instansi atawa kementerian/lembaga patali.

Proses seleksi CPNS 2018 bade ngagunakeun sistem Computer Assisted Test (CET BKN) sae kanggo palaksanaan Seleksi Kompetensi Dasar (SKD) sarta Seleksi Kompetensi Widang (SKB).

Sumber : https://tirto.id

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =