Kapendam Tegeskeun Objek Vital Kota Jayapura Dijagi TNI/Polri

0 428

Koransunda.com – Kepala Penerangan Kodam (Kapendam) XVII/Cenderawasih Letkol Cpl Eko Daryanto ngomong sajumlah objek vital di Kota Jayapura, Papua sarta sakurilingna dijagi aparat kaamanan TNI/Polri.

Pengamanan eta dipigawe kanggo ngajagi, ulah dugi kakeunaan akibat ti aksi anarkis.

“Sumuhun, sadaya objek vital dijagi aparat (TNI/Polri) kaamanan” sanggem di Kota Jayapura, Papua, Senen.
Pengamanan objek vital anu dipigawe eta sepertos SPBU, pabrik atawa tangki BBM Pertamina, Telkom, RRI, Bank Indonesia, Bank Papua sarta bandar udara sarta palabuhan laut.

Baca Oge: Respons Bupati Majalengka Daerahna Janten Calon Ibu Kota Anyar Jawa Barat

“Pengamanan eta dipigawe kanggo ngajagi, ulah dugi kakeunaan akibat ti aksi anarkis” sanggem merespons kaayaan Papua terkini.

Dina pantauan AntaraNews di lapang patali kaayaan Papua terkini, dua dinten pasca-aksi demo tampik rasisme anu boga tungtung anarkisme dina Kemis (29/8), panyaluran BBM ka sajumlah lembaga sepertos Stasiun Pengisian Bahan Bakar Umum (SPBU) sarta Depot Pengisian Pesawat Udara (DPPU) dikawal heureut aparat TNI.

Kitu oge di wewengkon Bandar Udara Sentani sarta Palabuhan Laut Jayapura, kaasup RRI anu tempatna Tasangkapura, Distrik Jayapura Kidul, Kota Jayapura oge dijagi aparat TNI sarta Polri.

Baca Oge: Pembinaan Kasehatan Sakola Tiasa Wujudkan Kota Sehat

Kawitna, dina aksi demo Kemis minggu kaliwat sajumlah fasilitas umum sarta tempat usaha kaduh swasta dugi imah pribadi henteu luput ti aksi anarkisme.

Kantor Bea Cukai sarta Grapari Telkomsel anu tempatna Jalan Koti, di pusat Kota Jayapura hangus kabeuleum minangka buntut ti aksi kasebat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

9 − 4 =