Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

0
147
Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi
Jokowi Bade Dilaporkeun ka Polisi

Koransunda.com – Sarikat Independen Rahayat Indonesia (SIRI) ngalaporkeun calon Presiden Joko Widodo ka Badan Reserse Kriminal Mabes Polri Kemis,7 Pebruari 2019.

Organisasi eta ngalaporkeun calon presiden nomer urut 01 patali parnyataan na ngeunaan “Propaganda Rusia” Maranehanana nganggap Jokowi atos nepikeun kebohongan landian hoaks.

“Urang ditarima, nanging laporanana dikonsultasi keneh” sanggem Pupuhu SIRI, Hasan Basri, di Gedong Bareskrim Polri, Gambir, Jakarta Pusat, Kemis, 7 Pebruari 2019.

Cacak laporanana tacan ditarima, Hasan nepikeun, pihak angger ngabantun salinan barang buktos mangrupi omongan Jokowi patali “propaganda Rusia”

Manehna ngaharepkeun keneh laporanana bade angger ditindaklanjuti ku kapolisian.

“Parnyataan Presiden eta atos ngabalukarkeun kegaduhan di balarea sarta urang nyangka perkawis ieu teh hoaks. Hartina, Presiden atos nyebarkeun wartos bohong. Urang bade laporkan perkawis ieu sarta teda ieu dieureunkeun” ucap Hasan.

Hasan sorangan bade balik ka Bareskrim Polri kanggo nyiapkeun laporan anu langkung lengkap. Ceuk manehna, gara-gara omongan Jokowi dirempankeun ngabalukarkeun keresahan di balarea margi tacan tangtos leresan na.

“Urang boga rencana kanggo ngalapor deui di dinten saterusna” sanggem anjeunna.

Baca Oge : Produk Lauk Kaleng Ngandung Cacing Di Sumedang

Jokowi balik damel gujrud kalawan ngabalangkeun istilah “propaganda Rusia” anu disiapkeun tim sukses.

Perkawis ieu ditepikeun Priden Joko Widodo wanci di Surabaya dina acara deklarasi Forum Alumni Jawa Wetan, Saptu kaliwat, 2 Pebruari 2019.

“Problemna nyaeta, aya tim sukses anu nyiapkeun hiji propaganda, anu ngaranna propaganda Rusia. Anu saban wanci kaluron semburan-semburan fitnah, anu saban wanci kaluron semburan-semburan kalepatan, anu saban wanci kaluron semburan-semburan hoaks. Ieu anu kedah geura-giru dilelempeng ku bapa-indung sakantenan minangka intelektual-intelektual” ceuk Jokowi.

Sumber : viva.co.id

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen + 19 =