Jawara Festival Dangdut Majalengka 2018 Krismayanti Sarta Dani

0 11

Koran Sunda – Kontes festival dangdut Majalengka anu diayakeun dina pangemut HUT ka-73 Republik Indonesia ahirna nganteurkeun penyanyi Krismayanti kanggo kategori umum sarta Dani Nurdiana ti SMK Al Amin kanggo kategori siswa SLTA minangka jawara warsih ieu. Dines Pariwisata digawe babarengan kalawan Forum Seniman Seniwati anu menggelar acara eta, saban warsih sok pilari bibit bibit anyar anu ngabogaan talenta ieu.

Baca Oge : Nonoman PUI Majalengka Bagikeun Raturan Bendera Beureum Bodas Ka Pengendara

“Urang reueus generasi anom gaduh talenta anu teu eleh kalawan penyanyi ti wewengkon sanes” teges Kepala Pariwisata sarta Kabudayaan Majalengka Gatot Sulaeman, sarengse mikeun pangajen ka para pinunjul festival di Pujasera.

Gatot ngaharepkeun, ka hareup beuki seueur ngahasilkeun penyanyi bertalenta sarta berprestasi. Perkawis sarupa disebutkeun Pupuhu FSM Tedi. Anjeunna ngaharepkeun, generasi anom anu gaduh minat dina dunya menyanyi beuki ngasah bakat na sarta nyalurkeun bakat na eta dina sagala rupa kontes sarta pikeuneun pasanggiri lianna.

Sumber : https://www.facebook.com/majalengkajurnal

Leave A Reply

Your email address will not be published.

4 + 13 =