iphone XS Smartphone Apple Panganyarna Namina

0
31
iphone XS Smartphone Apple Panganyarna Namina
iphone XS Smartphone Apple Panganyarna Namina

iphone XS, Koran Sunda – Apple ngirim ondangan ka sajumlah media kanggo peluncuran produk panganyarna na anu bade diwanohkeun dina 12 September 2018 di Apple Campus, Cupertino, California, Amerika Sarikat.

Perusahaan teknologi jieunan Steve Jobs ieu dipastikeun bakal merilis iphone sarta Apple Watch panganyarna. Wasta smartphone anyar Apple disebut-sebat bade menyandang wasta iphone XS.

Perkawis ieu ditepikeun kalawan mintonkeun mockup produk ngaliwatan Twitter kalawan caption, ” Eksklusif: ieu teh ‘ iphone XS ‘ desain, versi anu langkung ageung, sarta kelir emas anu dikonfirmasi. “

Kawitna, portal wartos anu sering mikeun informasi produk Apple ieu oge menyuguhkeun seueur kejutan soal produk Apple dina taun ka tukang.

Diwartakeun Business Insider, Jumaah (31/8/2018), lamun leres iphone panganyarna menyandang wasta iphone XS, ieu nembongkeun yen smartphone anyar kasebat mangrupa evolusi (sanes revolusi) ti iphone X.

Tanggal Perilisan

Misteri kehadiran iphone panganyarna manggihan titik caang. Wartos ieu dipastikeun ti ondangan anu disebar Apple kanggo acara ageung dina 12 September 2018.

Dikutip ti laman Ubergizmo, Jumaah (31/8/2018) pausahaan anu berbasis di Cupertino, Amerika Sarikat (AS) eta menyertakeun seratan singget “Gather round” di jero ondangan.

Henteu ngan eta, ondangan anu atos disebar ka sagala rupa media kasebat oge nyebutkeun lokasi sarta tabuh dilaksanakeun na acara, nyaeta di Steve Jobs Theater dina 10.00 isuk wanci satempat atawa dini dinten 13 September 2018.

Jabi informasi lokasi sarta tanggal acara, Apple henteu mikeun pitunjuk ngeunaan pakakas naon anu bakal diungkap liwat gambar anu maju di ondangan kasebat.

Tapi, sababaraha jalmi memprediksi gambar bulatan di ondangan kasebat merepresentasikeun tampilan kampus anyar pausahaan anu dibuka taun ka tukang.

Ti sagala rupa informasi anu sumebar di internet, Apple bakal meluncurkeun tilu gedeg iphone teranyar dina gelaran eta.

Sedengkeun tilu gedeg iphone kasebat nyaeta iphone X kalawan layar OLED ukuranana 5,8 inci, iphone anyar kalawan layar OLED ukuranana 6,5 inci, sarta gedeg iphone termurah kalawan layar LCD ukuranana 6,1 inci.

Babarengan kalawan peluncuran tilu gedeg iphone panganyarna eta, Apple oge wartosna bade nempokeun kanggo kahiji kalinya gedeg Apple Watch 4.

Apple Galau Tentukan Wasta Tilu iphone Teranyar

Sepertos disebatkeun kawitna, Apple bakal meluncurkeun tilu iphone panganyarna dina 12 September 2018.

Baca Oge : Alesan Oppo Ngayakeun Penerus Gedeg Flagship Find

Wanci pakar sarta media teknologi di dunya memprediksi wasta naon anu bade dipake Apple kanggo tilu smartphone panganyarna na eta, pausahaan dipikanyaho sesah keneh nangtukeun.

Sajumlah wasta anu santer medar sarta ampir diyakini minangka leresan nyaeta iphone 9, iphone Xs (atawa iphone X 2018), sarta iphone X Plus kanggo anu kelas premium.

Tanggal Pre-Order iphone XS Lewat Internet

Prosesor sarta RAM gedeg iphone 2018 kaungkab?

Langkung teras, hiji laporan ti operator Jerman ngungkab jadwal perilisan iphone kasebat.

Henteu ngan eta, nurutkeun asal anu sami, katilu pakakas iphone panganyarna eta bakal tiasa langsung dipesan landian pre-order dua dinten sanggeus na, dituluykeun ngical produk kasebat ka konsumen dina 21 September 2018.

Asal Jerman oge ngungkabkeun, ios 12 bade dirilis dina 18 September 2018. Kawitna, Apple saleresna keur nyorong pengembang ios 12 beta 9, sarta memprediksi ios panganyarna eta menyebar di sakumna nagara sababaraha minggu saterusna.

Sumber : https://www.liputan6.com/tekno

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =