Indung Sarta Anak Dihajar AKBP Yusuf Margi Maok Pinareup Dugi Mi Instan

0
56
Indung Sarta Anak Dihajar AKBP Yusuf Margi Maok Pinareup Dugi Mi Instan
Indung Sarta Anak Dihajar AKBP Yusuf Margi Maok Pinareup Dugi Mi Instan

Koransunda.com – AKBP M Yusuf emosional sarta menghajar dua jalmi indung sarta hiji anak anu disangka maok di minimarket bogana. Para palaku disebut nyokot pinareup dugi mi instan ti lokasi.

” Palaku nyokot barang-barang anu aya di minimarket Apri Mart,” sanggem Kabid Humas Polda Babel AKBP Abdul Mun ‘ im wanci dimintai konfirmasi Koran Sunda, Jumaah (13/7/2018).

” Janten oknum AKBP Y ngalakukeun kekerasan margi barang-barang di toko na dicolong ku indung-indung minangka palaku pencurian,sanes margi senggolan,kaliwat HP AKBP Y ujug-ujug labuh,” sambungna melempengkeun.

Baca Oge : Anies Blak-Blakan Soal Sandiaga Uno Sarta Cawapres Prabowo

Barang-barang anu dicokot di antarana sajumlah pinareup anak-anak,opat tungkus mi instan,sarta hiji buah karembong hejo-bulao kalawan motif kembang.

” Alatan kajadian kasebat,korban ngalaman rugel Rp 600 rebu,” sebat na.

Baca Oge:
loading...

AKBP Yusuf saterusna ngalaporkeun D,A,sarta AR ka Polres Pangkalpinang luhur perkawis pencurian. Perkawis ieu dina keneh proses penyelidikan. Ti dua jalmi indung ieu,anyar hiji jalmi anu kapinuhan pakakas buktos na.

” Kenging Pamariksaan Satreskrim Polres Pangkalpinang,dipibanda fakta yen anu milampah pencurian nyaeta D,” cenahna.

Samentara eta,kanggo perkawis pemukulan ku AKBP Yusuf,kasusna diproses keneh Bidpropam Polda Babel. AKBP Yusuf atos dimutasi landian di-nonjob-pan ti jabatanna minangka Kasubdit Kilas Ditpamobvit mimiti poe ieu.

Nurutkeun Karo Penmas Divisi Humas Polri Brigjen Mohammad Iqbal,Kapolri Jenderal Tito Karnavian ambek ageung alatan perkawis pemukulan ku AKBP Yusuf ieu.

Mutasi AKBP M Yusuf ditulis dina Serat Telegram Nomer ST/1786/VII/2018 tertanggal 13 Juli 2018. Mutasi ieu diparentahkeun dilaksanakeun nu mawi alon 7 dinten kaetang mimiti ping mutasi ditetepkeun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + nine =