Ieu Sosok Polwan anu Disebut Bakal Dinikahi Ahok

0
92
Ieu Sosok Polwan anu Disebut Bakal Dinikahi Ahok
Ieu Sosok Polwan anu Disebut Bakal Dinikahi Ahok

koransunda.com – Ahok tilas Gubernur DKI Jakarta, diwartoskeun bakal nikah ka saurang anggota pulisi wanoja Polri sanggeus terbebas ti hukuman 2 warsih panjara di Rutan Mako Brimob Kalapa Dua, Depok, Jawa Barat.

Sepertos diwartakeun Asian Times, Rebo (5/9/2018) Ahok anu namina pepek Basuki Tjahaja Purnama kasebat disebut bakal nikah ka polwan anu kantos barobah kaayaan ajudan tilas pamajikan na, Veronica Tan.

“Prioritas kahiji Purnama (Ahok) sanggeus kajabi ti panjara nyaeta hiji hal anu tebih langkung personal. eta teh pernikahanna kalawan pulisi wanoja anu sempet tertunda”.

Tanpa nyebutkeun wasta, Asian Times nyebutkeun polwan kasebat nyaeta sosok anu sering menjenguk sarta ngarojong Ahok tatkala tilas politikus Partei Gerindra eta ngadekem di wangsul trali Rutan Mako Brimob Kalapa Dua, Depok Jawa Barat.

Baca Oge : Bos Pertamina Manggihan Ieu Wanci Blusukan Cek B20

Kanggo dipikanyaho, artikel Asian Times eta saleresna ngabahas ngeunaan jigana militer Indonesia ngarojong Jokowi kanggo nyekel kalungguhan minangka Presiden RI salila dua periode.

Baca Oge:
loading...

Nanging dina artikel dijudulan “Military minds aim to keep Widodo in power” kasebat, oge disebatkeun jigana bakal ngarojong Jokowi dina mangsa kampanye Pilpres 2019. Sanajan kitu, oge disebatkeun prioritas Ahok sanggeus bebas nyaeta nikah.

Fifi Lety Indra, kawasa hukum sakaligus adi kandung Ahok, tacan hoyong ngungkabkeun leresan informasi kasebat.

Manehna oge tak hoyong ngomentaran ngeunaan informasi yen polwan anu bakal dinikahi Ahok kasebat berinisial PND sarta berpangkat bripda.

Ieu Sosok Polwan anu Disebut Bakal Dinikahi Ahok

Fifi negeskeun, bakal mikeun katerangan resmi ngaliwatan rekening Instagram bogana. ”Nanti bade abdi tuliskeun di Instagram” cenah.

Ahok sorangan anyar mendapat remisi atawa potongan mangsa pemenjaraan salila dua sasih wanci HUT ka-73 Kamerdikaan RI 17 Agustus 2018. Kalawan potongan mangsa hukuman eta, bade nyeuseup hawa bebas dina April 2019.

Ahok resmi cerai ti Veronica Tan saprak Rebo 4 April 2018. Perceraian maranehanana diresmikeun Pangadilan Nagari Jakarta Kaler.

Sarengse perceraian eta, adi kandung sakaligus pengacara, nyaeta Fifi Lety Tjahaja Purnama sempet ngajirim aya rumor yen sang raka bakal balik nikah.

Perkawis kasebat diungkabkeun Fifi ngaliwatan rekening Instagram @fifiletytjahajapurnama, Senen (18/6/2018). Fifi henteu nengtereweleng, nanging oge tak ngalereskeun rumor kasebat.

Baca Oge : Bhayangkari Majalengka Gelar Tes IVA Sarta Sadanis

”Aya “kabar burung” Ahok bade nikah? Saleresna naon oge dihubungkeun kalawan atawa ngeunaan Ahok sok wae janten viral” ceuk Fifi.

Manehna ngajirim, aya deui jalmi-jalmi anu pilari terang sepertos naon kriteria calon pamajikan anu dihoyongkeun. Supados tak geremet, Fifi ngungkabkeun sajumlah kriteria awewe idaman.

“Supaya henteu kecewa, katut sarat-sarat calon pamajikan Ahok. Kahiji, wanoja single. Kadua,s eiman. Katilu sumangga eusi sorangan nya” serat na.

Sumber : https://www.suara.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × three =