Ieu 3 Asal Pangasilan Hamish Daud

0
15
Ieu 3 Asal Pangasilan Hamish Daud
Ieu 3 Asal Pangasilan Hamish Daud

Hamish Daud, koransunda.com – Hamish Daud seueur midamel jalmi iri hate wanci nikah kalawan penyanyi geulis Indonesia, Raisa. Pernikahan anu lumangsung dina kaping 3 September 2017 di Ayana Midplaza, Jakarta Pusat eta barobah kaayaan trending topic kalawan hastag #HariPatahHatiNasional.

Pernikahan anu neleg waragad fantastis eta kiwari bade beuki pepek kalawan nyondong na saurang anak. Raisa sarta Hamish Daud oge nyalabarkeun kehamilan anak kahiji maranehanana liwat video manis anu sukses damel netizen baper.

Raisa dan Hamish Daud from Instagram @hamishdw

Tiasa menyelenggarakeun pernikahan mentereng sarta gaduh kahirupan sukses, tangtos lah Hamish Daud sarta Raisa bergelimang harta. Nanging saha kinten Hamish Daud kantos sesah baheulana.

Hamish kantos ngomong lamun tiheula wanci alit keneh, doi sarta bapana kantos cicing di leuweung. Maranehanana sering kahese neda sarta ahirna ngandelkeun bahan-bahan anu tiasa dipetik ti alam. Berkat pangalaman hirupna eta, Hamish janten jalmi anu tahan beubeut sarta singer babalantik.

Tah, anjeun hoyong terang timana asal pangasilan Hamish Daud anu kiwari sukses?

1. Aktor Sarta Presenter

Hamish Daud nyaeta aktor sarta presenter berkebangsaan Australia. Hamish mengawali karir na di dunya entertainment kalawan barobah kaayaan host My Trip My Adventure saprak warsih 2013.

Baca Oge : Kompak-Padan Busana Syar ‘ I Ala Nagita Slavina

Jabi presenter, Hamish Daud oge seueur membintangi pilem populer minangka aktor. Pilem kahijina nyaeta Rectoverso warsih 2013. Hamish oge membintangi Supernova: Kesatria, Putri & Bentang Labuh (2014), Gangster (2015), Love You… Love You Not (2015), Spy In Love (2016), Critical Eleven (2017) sarta Trinity, The Nekad Traveler (2017).

2. Pausahaan Arsitektur

Tahukah anjeun lamun Hamish Daud ngabogaan latar belakang minangka saurang arsitek? Margi dunya entertainment henteu tiasa barobah kaayaan cecekelan salamina, Hamish oge ngadegkeun pausahaan arsitektur sareng rerencangan-baturna.

Pausahaan anu dibere wasta Saka Design Group ieu didirikeun warsih 2009. Saka nawarkeun jasa desain arsitektur, desain interior, renovasi sarta seueur keneh deui. Proyek anu dipigawe na kaasup pangwangunan hotel, villa, rumah sakit, apartemen sarta nu sanensna.

3. Investasi Restoran

Jabi papuket di dunya arsitektur, Hamish Haud oge mimiti merambah dunya bisnis, nyaeta widang kuliner. Wasta restoran eta teh Up in Smoke anu tempatna Mega Kuningan.

Alesanna hoyong investasi di bisnis restoran nyaeta margi pangasilan di dunya hiburan henteu angger, Hamish angken lamun anjeunna hobi neda. Restoran anu didirikeun sareng rerencangan-baturna ieu menyajikan leeutan Jepang sarta steak.

Sumber : https://www.matamata.com/life

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − 1 =