Hotman Paris Sebat Kaayaan Imah Zohri Saung Kaliwat Langsung Sumbangkan Artos

0
42
Hotman Paris Sebat Kaayaan Imah Zohri Saung Kaliwat Langsung Sumbangkan Artos
Hotman Paris Sebat Kaayaan Imah Zohri Saung Kaliwat Langsung Sumbangkan Artos

koransunda.com – Sababaraha poe ieu hiji prestasi cahayaan anak bangsa nuju janten sorotan.

Kaliwat Muhammad Zohri,nonoman 18 warsih kawit Lombok,NTB junun midamel haru sakumna rahayat Indonesia.

Di umur na anu belia keneh,Zohri junun mengharumkeun wasta Indonesia di kancah dunya.

Di sinjang maraknya aktivitas sensasi anu sering diwedalkeun ka umum ku para rumaja Indonesia.

Zohri barobah kaayaan hiji sorotan anyar anu nuju haneut diperbincangkeun.

Kaliwat Muhammad Zohri,ngarayakeun kameunang sanggeus junun nyatet wanci tercepat dina nomer lumpat 100 meter putra dina pikeuneun IAAF World U20 Championships di Tampere,Finlandia,Rebo (11/7/2018). Zohri junun barobah kaayaan jawara dunya kanggo kejuaraan lumpat 100 meter U20 di Finlandia,Rebo (11/7/2018) sonten kamari wanci Finlandia.

Dilansir ti loka resmi Asosiasi Internasional Federasi Atletik (IAAF) dina Rebo (11/7/2018) nyatet,dina 32 warsih sajarah kejuaraan kasebat,penampilan nyongcolang atlet Indonesia nyaeta rengse posisi ka-8 dina 1986.

Dilansir ti Kompas.com,Zohri mengungguli dua sprinter kawit Amerika Sarikat,yaktos anthony Schwartz sarta Eric Harrison,anu sewang-sewang nyatet perolehan wanci 10 , 22 detik

Luhur keberhasilannya eta,Zohri oge saterusna ngungkabkeun rasa reueusna.

Margi manehna junun midamel sajarah kahiji kanggo bangsa Indonesia.

Sarta dirina barobah kaayaan kareueus kanggo lemah cai.

” reueus pisan kalintang ka naon anu abdi dapatkan. Ieu jabi pisan dawam kanggo abdi,” sanggem Zohri,ngawalon patarosan wartawan.

” Rarasaan abdi reueus kalintang soalna abdi tiasa kanggo sajarah di dieu,” cenahna.

Nanging saha kinten,atlet kareueus lemah cai ieu tela na asalna ti kulawargi basajan.

Sanggeus bewara kameunang na menggubrak Indonesia,Zohri disoroti soal kahirupanana.

Tak aya anu nginten yen tetela manehna asalna ti kulawargi dawam wae anu basajan pisan.

Kahirupanana oge ngiring disoroti ku seueur media.

Isu ngeunaan kahirupan pribadi para atlet Indonesia saleresna atos barobah kaayaan isu anu sok diperbincangkeun.

Di wangsul prestasi maranehanana dikancah dunya,sok aya carios matak hanjelu anu diulas.

salah sahijina nyaeta soal kaayaan imah Zohri,dugi kaayaan kahirupan manehna sarta kulawargana di lembur.

Dilansir ti Kompas.com wanci mapay-mapay panyicingan Zohri,katembong imah anu basajan pisan.

Dina potret kasampak tetempoan di jero imah Zohri kalawan dinding ditutupan koran anu atos bulukan.

Oge kalawan kamar mondok Zohri anu bulukan,kalawan dinding ti anyaman awi sarta kai.

Pamarentah wewengkon satempat dugi pamarentah pusat oge atos ngalanglang perkawis ieu.

Isunya maranehanana lolobana boga rencana kanggo ngabantuan Zohri sarta kulawargi oge masihan bonus pikeun manehna.

Anyar-anyar ieu,saurang umum figur sensasional Indonesia kasampak oge nembongkeun keprihatinannya .

Pengacara kakoncara sarta sensasional Hotman Paris dugi ngungkab kahanjelu.

Terang kaayaan imah dugi kaayaan Zohri dugi tak tiasa meser sapatu midamel na tersentuh pisan.

Dugi-dugi Hotman Paris oge berjanji bade mikeun bantuan dana keepadanya sarta kulawargi di Lombok.

Dina video singget na Hotman ngomong manehna bade mikeun Zohri artos Rp 100 juta guna ngalereskeun imahna di Lombok.

Jabi ngedalkeun niatannya ,Hotman oge ngedalkeun hatur nuhun ka Zohri margi kareueus anu atos dibikeun na.

” Hai Zohri,hatur nuhun

Bangsa Indonesia ngedalkeun hatur nuhun ka anjeun. Atos 20 medali emas tetela salila ieu anjeun tiasa. Nanging imah anjeun sepertos keneh saung.

Sanggeus anjeun janten jawara,sadaya jalmi berlomba lebet tv.

Zohri,jawara dunya lumpat 100 meter. Abdi Hotman Paris bade nyumbang 100 juta kanggo ngalereskeun imah anjeun. 100 juta bade abdi kaasih kanggo ngalereskeun imahna Zohri,” ceuk Hotman.

Dina video kasebat Hotman Paris katembong berjemur di korsi ala basisir kalawan payung-payung.

Sumawonten,dina video eta Hotman kasampak dibaturan saurang wanoja berbaju bulao bergaris kalawan topi bulao.

Hotman Paris kasampak membalutkeun salira na kalawan anduk.

Sumber : kompas.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 11 =