Ghozali Henteu Sabar Rasakeun Suasana GBLA

0 46

Koransunda.com, Bandung – Penyerang jangjang Persib Bandung Ghozali Siregar ngomong atos henteu sabar hoyong geura-giru tanding di Stadion Galura Bandung Lautan Api (GBLA). Persib rencanana bakal ngajamu Persiwa Wamena dina pertandingan kadua babak 32 ageung Piala Indonesia di Stadion GBLA, Senen, 4 Pebruari 2019.

“Wanci ulin di GBLA, jigana bakal pinuh, bakal naon nya? Urang gregetan oge hoyong maen di GBLA, tangtos istimewa pertandingan antos “sanggem Ghozali sarengse latihan rutin di Universe Fitness Jalan Menado Dayeuh Bandung.

Baca Oge : Sanajan Persib Draw Angger Sugema

Persib kawitna menorehkeun kenging kirang nyugemakeun wanci nyimpang ka markas Persiwa dina laga kahiji babak 32 ageung Piala Indonesia. Skuad berjulukan Maung Bandung ditahan imbang 0-0 ku Persiwa dina laga anu lumangsung di Stadion Wijaya Kusuma Cilacap Ahad 27 Januari 2019.

Pamaen kawit Medan eta absen nguatkeun Persib basa eta. Ghozali sareng dua pamaen Persib lianna, Muhammad Natshir sarta Supardi Nasir mios umroh.

Pamaen umurna 26 warsih eta angken sono bade atmosfer stadion GBLA. Sumawonten laga Persib ayeuna bakal disaksikeun langsung rebuan pasang panon Bobotoh, suporter Persib. Atmosfer anu dirasakeun pamaen Persib oge bade benten sarta biasana bade berdampak dina kaulinan Persib.

Baca Oge : Tanpa Aku, Piala Dunia Tak Layak Tonton Zlatan Ibrahimovic

Sanggeus umroh Ghozali oge keur usaha kuat mulangkeun kaayaan fisik na supados langkung bugar deui. Dina latihan rutin ieu Ghozali nambahan porsi latihan anu disiapkeun tim palatih. “Tangtos lamun kaayaan fisik sorangan tacan balik, kedah dironjatkeun deui tilu dinten ka hareup” ucap na.

Disinggung hal formasi anu dilarapkeun palatih kepala Persib Miljan Radovic, Ghozali angken peryogi keneh adaptasi kalawan pola formasi anu dilarapkeun Radovic.

Gaya Radovic dina nerapkeun formasi saleresna benten kalawan palatih kepala Persib samemehna Roberto Carlos Mario Gomez. Radovic jigana langkung merenah kalawan formasi lulugu, poko 4-4-2 samentara Gomez dipikawanoh langkung mobil dina nerapkeun formasi. “Aduh abdi pan tacan ngiring latihan strategi anyar dugi condotioning sami fisik, janten sabaraha dinten ka hareup mimiti diajar ti coach (Radovic)” cenahna.

Sumber : Tempo.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.

nine − one =