Sri Mulyani Ingatkan Eksportir Geura Pulangkeun Dolar AS

Sri Mulyani Ingatkeun Eksportir Geura Pulangkeun Dolar AS

Koran Sunda - Menteri Keuangan Sri Mulyani balik ngageuing para eksportir kanggo mindahkeun dana dina wangun dolar AS anu ditunda di perbankan jabi nagari ka jero nagari. Perkawis ieu dipigawe minangka usaha nguatkeun nilai...
Beuki Terpuruk Rupiah Isuk Ieu di Rp 14615 USD

Beuki Terpuruk Rupiah Isuk Ieu di Rp 14615 USD

Koran Sunda - Nilai tukar Rupiah ka dolar Amerika Sarikat (AS) poe ieu ngalaman keneh pelemahan. Isuk ieu Rupiah aya keneh di level Rp14.600-an per USD. Ngaluarkeun Bloomberg Dollar Index, Salasa (14/8/2018) tabuh 08.42 WIB,...
Budak 8 Warsih Sukses Jualan Permen Raup Rp 100 Juta

Budak 8 Warsih Sukses Jualan Permen Raup Rp 100 Juta

Koran Sunda - Angus Copelin-Walters, saurang anak umurna dalapan warsih ti Darwin,wilayah kaler Australia (NT) atos sukses Sukses Jualan Permen ikonik ngawangun panon buaya. Manehna meraup kauntungan 10 rebu dolar AS atawa kira-kira Rp...
Pangaos Endog Naek Padagang Sarta Pembeli Di Depok Ieu Sami-Sami Lieur

Pangaos Endog Naek Padagang Sarta Pembeli Di Depok Ieu Sami-Sami Lieur

koransunda.com - Agen endog di Depok ngurangan kiriman dagangan na saprak pangaos endog melonjak dina mimiti Juli 2018 kaliwat. Fahmi (38) salaku agen endog di Pasar Musi,Sukmajaya,Depok mangrupa hiji padagang anu ngurangan dagangan na. " Biasana...
Peternak Susu Ke Selandia Baru Magang Cari Pengalaman

Peternak Susu Ke Selandia Baru Magang Cari Pengalaman

Koransunda.com - Kementerian Tatanen nyorong nonoman peternak susu ngalakukeun magang ka Selandia Baru. Program ieu atos aya saprak 2013 sarta ngahasilkeun 60 peternak anom boga pangalaman. "Maranehanana atos boga pangalaman rata-rata 50 buntut dugi 200...
BCA Bakal Luncurkan Produk KPR kalawan panjer 5 Persen

BCA Bakal Luncurkan Produk KPR kalawan panjer 5 Persen

Koransunda.comĀ - PT Bank Central Asia,Tbk (BCA) ngabageakeun positip kawijakan pelonggaran makroprudensial sektor padumukan mangrupi kalaluasaan loan to value (LTV) ti Bank Indonesia anu bade dilumangsungkeun mimiti Agustus 2018. Kawijakan pelonggaran kasebat bade dimangpaatkeun BCA...
Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN

Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 Di SSCN

Koransunda.com - Kemendikbud Buka Pendaftaran CPNS 2018 calon pegawai negeri sipil (CPNS) ngaliwatan laman resmi BKN di sscn.bkn.go.id. Kementerian Pendidikan & Kabudayaan (Kemendikbud) muka penerimaan...