Pangaos Roko Teu Nyampe Rp50 Rebu Per Bungkus Sanajan Cukai Naek

Pangaos Roko Teu Nyampe Rp50 Rebu Per Bungkus Sanajan Cukai Naek

Koran Sunda - Direktorat Jenderal Bea sarta Cukai Kementerian Keuangan nangtoskeun yen kanaekan tarif Cukai Hasil Bako (CHT) dina 2019 ka hareup bade adil kanggo sadaya pihak, patani, industri sarta perokok. Direktur Jenderal (Dirjen) Bea...
Mahasiswa UNMA Barobah Kaayaan Wirausahawan

Mahasiswa UNMA Barobah Kaayaan Wirausahawan

Koran Sunda - Sajumlah mahasiswa Universitas Majalengka (UNMA) membangkitkeun minat sarta kreatifitas balarea dina nyerek potensi pasar sarta kasempetan Usaha Kecil Menengah (UKM) desa kanggo meningkat ekonomi wargi. Maranehanana oge reme oge turun ka balarea...
Sambetan Pamarentah Tumpak deui Janten Rp 4.253 T

Sambetan Pamarentah Tumpak deui Janten Rp 4.253 T

Koran Sunda - Kementerian Keuangan nyatet total sambetan pamarentah pusat periode Juli 2018 kacatet Rp 4.253,02 triliun atawa tumuwuh 12,51% sacara year on year (yoy). Komposisi sambetan kasebat diwangun ti pinjaman bilateral sagede Rp 323,79...
Sri Mulyani Ingatkan Eksportir Geura Pulangkeun Dolar AS

Sri Mulyani Ingatkeun Eksportir Geura Pulangkeun Dolar AS

Koran Sunda - Menteri Keuangan Sri Mulyani balik ngageuing para eksportir kanggo mindahkeun dana dina wangun dolar AS anu ditunda di perbankan jabi nagari ka jero nagari. Perkawis ieu dipigawe minangka usaha nguatkeun nilai...
Beuki Terpuruk Rupiah Isuk Ieu di Rp 14615 USD

Beuki Terpuruk Rupiah Isuk Ieu di Rp 14615 USD

Koran Sunda - Nilai tukar Rupiah ka dolar Amerika Sarikat (AS) poe ieu ngalaman keneh pelemahan. Isuk ieu Rupiah aya keneh di level Rp14.600-an per USD. Ngaluarkeun Bloomberg Dollar Index, Salasa (14/8/2018) tabuh 08.42 WIB,...
Budak 8 Warsih Sukses Jualan Permen Raup Rp 100 Juta

Budak 8 Warsih Sukses Jualan Permen Raup Rp 100 Juta

Koran Sunda - Angus Copelin-Walters, saurang anak umurna dalapan warsih ti Darwin,wilayah kaler Australia (NT) atos sukses Sukses Jualan Permen ikonik ngawangun panon buaya. Manehna meraup kauntungan 10 rebu dolar AS atawa kira-kira Rp...
Pangaos Endog Naek Padagang Sarta Pembeli Di Depok Ieu Sami-Sami Lieur

Pangaos Endog Naek Padagang Sarta Pembeli Di Depok Ieu Sami-Sami Lieur

koransunda.com - Agen endog di Depok ngurangan kiriman dagangan na saprak pangaos endog melonjak dina mimiti Juli 2018 kaliwat. Fahmi (38) salaku agen endog di Pasar Musi,Sukmajaya,Depok mangrupa hiji padagang anu ngurangan dagangan na. " Biasana...
Peternak Susu Ke Selandia Baru Magang Cari Pengalaman

Peternak Susu Ke Selandia Baru Cari Pengalaman

Koransunda.com - Kementerian Tatanen nyorong nonoman peternak susu ngalakukeun magang ka Selandia Baru. Program ieu atos aya saprak 2013 sarta ngahasilkeun 60 peternak anom boga pangalaman. Selandia Baru nyaeta surga kanggo produk-produk peternakan sepertos...
BCA Bakal Luncurkan Produk KPR kalawan panjer 5 Persen

BCA Luncurkan Produk KPR kalawan panjer 5 Persen

Koransunda.com - PT Bank Central Asia,Tbk (BCA) ngabageakeun positip kawijakan pelonggaran makroprudensial sektor padumukan mangrupi kalaluasaan loan to value (LTV) ti Bank Indonesia anu bade dilumangsungkeun mimiti Agustus 2018 Produk KPR kalawan panjer 5...

Artikel Populer

HUT RI Mobil Presiden Era Soeharto Dipajang di Istana Negara

HUT RI Mobil Presiden Era Soeharto Dipajang di Istana Negara

Koransunda.com - Dua mobil kepresidenan era Presiden ka-2,Soeharto,dipajang di halaman pengker Istana Negara Nagara,Jakarta,nyanghareupan perayaan Dinten teupang taun (HUT) ka-74 Kamerdikaan RI dina Saptu...