Dovizioso Keheul Lorenzo Henteu Dihukum Di Motogp

0 22

koransunda.com – Andrea Dovizioso menyiratkeun kekesalan sanggeus Motogp dina perkawis ieu Steward FIM,henteu ngahukum Jorge Lorenzo pascakecelakaan di Motogp Catalunya 2019.

Lorenzo ujug-ujug labuh di Pengkolan 10 dina lap kadua ngabalukarkeun kacilakaan beruntun. Motor Honda pebalap kawit Spanyol eta oge menabrak motor Andrea Dovizioso sarta Maverick Vinales ku kituna ujug-ujug labuh.

Rossi ngiring terempas ti trek margi mecakan menghindari Lorenzo anu ujug-ujug labuh di Pengkolan 10. Kacilakaan eta oge memupuskeun kahayang Dovizioso kanggo meunang balapan sarta nyukur jara ti Marc Marquez.

Baca Oge: Perkiraan Waragad Indonesia Gelar Motogp di Mandalika

Marquez sorangan meunang Motogp Catalunya sacara gampil sanggeus insiden kacilakaan beruntun kasebat. Pandeuri ,Steward FIM oge henteu mikeun hukuman ka Lorenzo.

Jorge Lorenzo ujug-ujug labuh di Pengkolan 10 sarta menyebabkeun kacilakaan beruntun. (LLUIS GENE / AFP)
Kaputusan Steward FIM eta deui anu midamel Dovizioso kaluman margi manehna meunteun Lorenzo meujeuhna dijatuhi hukuman penalti margi kecerobohannya .

“Tangtos wae [Lorenzo kedah dihukum]. Tangtos kalintang kecerobohannya jalaran margi anjeunna henteu sanggem mikir herang wanci eta,” ceuk Dovizioso dikutip ti GPONE.

Baca Oge: Valentino Rossi Bersaing Kalawan Murid Di Motogp

“Anjeunna ngan fokus kanggo ngudag Vinales tanpa mikir posisina wanci eta. Abdi henteu hoyong nuduh ka pebalap manapun. nanging para pebalap Moto3 tangtos atos dihukum margi kecerobohan sarta perkawis sami oge kedah lumangsung ka sadaya pebalap,” caang Dovizoso.

Dovizioso anu kiwari aya keneh di peringkat kadua berjarak 37 poin ti Marquez di posisi penclut klasemen samentara Motogp 2019. Kaayaan eta anu midamel na tambih kaluman.

“Abdi kuciwa pisan margi saleresna gaduh kasempetan kanggo ngalawan Marc [Marquez] demi kameunang. Posisi start abdi sae sarta di posisi sae. “

“Kalepatan [Lorenzo] anu lumangsung saleresna sanes kalepatan ageung,nanging barobah kaayaan ageung pisan lamun anu ngalakonanana nyaeta jawara dunya sarta lumangsung di lap kadua. Eta sanes manuver gelo. Lorenzo terang cara mengerem,nanging anjeunna henteu mikir herang,” ceuk Marquez.

Edit: Iskandar

Sumber: CNN Indonesia

Leave A Reply

Your email address will not be published.

5 − one =