Destinasi Wisata Musim Gugur Mirah Di Eropa Warsih Ieu

0
24
Destinasi Wisata Musim Gugur Mirah Di Eropa Warsih Ieu
Destinasi Wisata Musim Gugur Mirah Di Eropa Warsih Ieu

Koran Sunda – Di ahir warsih Eropa barobah kaayaan tujuan destinasi wisata Musim gugur sarta Musim tiis seueur turis dunya. Berwisata ka ditu saleresna awis, nanging aya sababaraha destinasi anu saleresna berbiaya cekap kahontal.

Dikutip ti data anu dirilis ku Post Office Travel Money City Costs Barometer 2018, dayeuh Belgrade di Serbia barobah kaayaan destinasi wisata Musim gugur anu mirah se-Eropa.

Ti itungan data kasebat, berwisata salila dua wengi ditu ngan meakkeun dana saeutikna kira-kira US$192 (kira-kira Rp2,8 juta) per jalmi.

Itungan kasebat di jabi tiket pesawat.

Sedengkeun anu lebet dina itungan nyaeta kopi, sagelas wine, kartu transportasi, tiket lebet objek wisata, wisata beus sarta neda wengi.

Waragad neda wengi na oge kaitung mirah kira-kira US$42 (kira-kira Rp614 rebu) kanggo dua jalmi kaasup hiji botol wine.

Dina midamel daptar na, Post Office Travel Money City Costs Barometer 2018 ngetang waragad mondok salila dua wengi di hotel bentang tilu dina minggu kahiji di sasih Oktober 2018.

Baca Oge : 5 Gua  Eksotis Di Indonesia Tetela Aya Anu Berbalut Es

Dayeuh Krakow di Polandia nempatan urutan ka-dua, kalawan total dana berwisata kira-kira US$216 (kira-kira Rp3,172 juta) per jalmi.

Posisi ka-tilu ditempatan ku dayeuh Vilnius di Lithuania kalawan waragad berwisata kira-kira US$217 (kira-kira Rp3,158 juta) per jalmi.

Samentara eta destinasi Musim gugur di Eropa anu nu mawi awis nyaeta dayeuh Amsterdam di Belanda, margi turis kedah kaluron dana saeutikna kira-kira US$684 (kira-kira Rp10 juta) per jalmi.

Dayeuh Olso di Norwegia menempati posisi ka-dua kalawan total waragad kira-kira US$653 (kira-kira Rp9,547 juta) per jalmi.

Kaliwat di posisi ka-tilu nyaeta dayeuh Reykjavik di Islandia kalawan total dana berwisata kira-kira US$652 (kira-kira Rp9,533 juta) per jalmi.

di handap ieu nyaeta daptar tempat destinasi wisata Musim gugur di Eropa anu berbiaya mirah versi Post Office Travel Money City Costs Barometer 2018:

  1. Belgrade, Serbia US$192
  2. Krakow, Polandia US$216
  3. Vilnius, Lithuania US$217
  4. Bucharest, Rumania US$224
  5. Warsaw, Polandia US$226
  6. Riga, Latvia US$233
  7. Porto, Portugal US$235
  8. Athena, Yunani US$256
  9. Bratislava, Slovakia US$258
  10. Moskow, Rusia US$264

Sumber : www.cnnindonesia.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − 14 =