fbpx

Damel Keren Ieu Bawahan Kanggo Hijabers Kekinian

0 16

Koran Sunda – Pamake Hijabers Kekinian henteu peryogi rempan deui margi ayeuna atos seueur pilihan bawahan kanggo anjeun padukeun dina tampilan anjeun. Dilansir beautynesi ieu bawahan anu tren dina warsih 2018 ieu, nyaeta!

Stripy Loose Pants

salah sahiji bawahan anu tren dina warsih ieu teh loose pants anu ngabogaan motif gurat-gurat! Bawahan ieu barobah kaayaan salah sahiji bawahan anu barobah kaayaan trend Hijabers Kekinian dina warsih ieu. Loose pants mangrupa bawahan anu merenah pisan sarta oge gampil dikompakkeun kalawan sagala rupa fashion item lianna. Anjeun tiasa ngagunakeun basic t-shirt minangka padanan wanci make bawahan ieu. Lepat trik anu atos seueur dipake nyaeta kalawan make gurat-gurat kalawan arah vertikal. Perkawis ieu bade midamel suku anjeun katembong langkung jenjang sarta katingal langkung paos. Beautynesian tiasa make tampilan ieu kanggo ka kampus atawa kantor.

Baca Oge : Kompak-Padan Busana Syar ‘ I Ala Nagita Slavina

Ripped Jeans

Bawaha hiji ieu cocog kanggo anjeun anu resep bergaya boyish and androgyny nanging angger katembong stylish. RIPPED jeans ieu tiasa anjeun anggo kanggo tampilan ka kampus. Cobi padukan kalawan kameja basic atawa polo shirt basajan. Kalawan kieu, tampilan anjeun basajan, nanging angger meunangkeun gambaran anu stylish yet boyish. Beuatynesian oge meunangkeun gambaran anu salse sarta oge easy going. Anjeun tiasa oge make ripped jeans ieu kanggo tampilan wanci nuju salse, sepertos wanci jalan-jalan kalawan rerencangan ataupun wanci mios kalawan kabogoh. Tampilan ieu kaasup tampilan trend Hijabers Kekinian.

Floral Wide Leg Pants

salah sahiji motif anu nuju seueur digemari jalmi nyaeta motif floral! Motif ieu kapanggih dina seueur fashion item lianna, antawis sanes dina calana anu oge barobah kaayaan perbincangan seueur jalmi, yaktos wide leg pants. This fashion item is still famous. Bawahan ieu cocok pisan kanggo anjeun anggo ka sagala rupa kaayaan, sepertos kanggo ka kampus atawa ka kantor. Anjeun oge tiasa make bawahan ieu kanggo ka acara formal. Cekap anjeun padukan kalawan heels sarta oge atasan anu ngabogaan rinci sarta aksen, supados tampilan anjeun benten ti tampilan sapoe-dinten.

Sumber : http://www.tintahijau.com/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

twelve + 15 =