Cinta Laura Damel Tamu Undangan Gagal Fokus Di Resepsi Raditya Dika

0
54
Cinta Laura Damel Tamu Undangan Gagal Fokus Di Resepsi Raditya Dika
Cinta Laura Damel Tamu Undangan Gagal Fokus Di Resepsi Raditya Dika

Koransunda.com | Anjena dongkap tadi isuk ti L.A sarta langsung ka studio tabuh 9 isuk kanggo dubbing. Seep eta langsung ka resepsi. Seep ieu abdi hoyong mondok. Tacan sempet reureuh ”Papar Cinta Laura di lokasi resepsi Ritz Carlton Pacific Place – Jakarta, Saptu (5/5).

Cinta Laura oge ngaduakeun Radit supados bingah. Sosok Radit anu lucu oge mangrupa rencang damel anu sae.

Abdi ngiring seneng pisan, congratulations! Wilujeng kanggo Radit sarta istri na. Abdi dieu kanggo support. Radit was great,babdi resep tipe komedinq, abdi hayang support anjeunna margi kamari sempet damel bareng pan” tangtos na.

Baca Oge : Kompak-Padan Busana Syar ‘ I Ala Nagita Slavina

Unikna, baju anu dikeunakeun Cinta Laura nyaeta gaun anu senada kalawan kelir kulit sarta menonjol di haturan harigu. Perkawis eta midamel na cekap janten pusat perhatian wengi eta. Henteu sakedik oge ondangan anu gagal fokus.

Dipikanyaho, Cinta Laura atos netap di New York. Sababaraha wanci ieu anjeunna saterusna pindah ti New York ka pemukiman elite di Los Angeles, Beverly Hills.

Baca Oge:
loading...

Sanggeus cicing di Amerika eta pisan, gaya berbusana Cinta dianggap langkung wantun dibandingkeun kawitna. Perkawis eta katembong ti sababaraha unggahan poto di akun Instagramna.

sumber : fajar.co.id

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × three =