Cegah Virus Corona Tim Dokkes Polres Majalengka Pigawe Cek Suhu Tubuh Santri Shobarul Yaqin

0 1.231

Koransunda.com – Usaha Cegah Virus Corona dipigawe sagala rupa pihak. Di Kabupaten Majalenka, Pihak Kapulisian Resor Majalengka Polda Jabar nyumpingan sajumlah pasantren kanggo ngalakukeun sosialisasi laku-lampah hirup bersih sarta damang.

Imbauan ngurangan kagiatan kaagamaan kalawan ngumpulkeun seueur jalmi dugi neda do’a tawakkal para kiai sarta santri oge dipigawe, supados sumebarna virus corona henteu beuki ngalegaan.

Tim Dokkes Polres Majalengka ngadongkapan Pondok Pasantren Shobarul Yaqin Kalurahan Kawunggirang Kacamatan Majalengka Kabupaten Majalengka, kanggo nyegah sarta antisifasi Virus Corona ngalakukeun pengecekan suhu Tubuh kalawan ngagunakeun Infrared Thermometer ka Ratusan Santri Pondok Pasantren Shobarul Yaqin.

Baca Oge: Jumlah ODP Sarta PDP Virus Corona Di Purwakarta Nambahan

Tim Dokkes Polres Majalengka anu direndengan sajumlah patugas gabungan satgas pencegahan virus corona, mikeun kauninga tata cara wawasuh panangan anu sae sarta leres.

Tim gabungan eta oge menekankeun para santri sok nerapkeun laku-lampah hirup bersih sarta damang , kanggo menekeun lumangsung na persebaran virus, jaram sarta bakteri anu tiasa ngabalukarkeun panyakit, kaasup virus corona anu menular.

Kapolres Majalengka AKBP Bismo Teguh Prakoso ngomong Polres Majalengka sareng Instansi Patali, atos narekahan sacara efektif ngalakukeun sosialisasi pencegahan virus corona.

Baca Oge: Aparat Gabungan Sidak Ka Lapas Majalengka

Pondok pasantren barobah kaayaan salah sahiji sasaran sosialisasi, ngemut jangkungna aktivitas sarta mobilitas sosial, sae sacara internal atawa tingkat datangna ti jabi pasantren. Ucap Kapolres.

Di Pondok Pasantren Shobarul Yaqin Kalurahan Kawunggirang Kacamatan Majalengka anu dipigawe sosialisasi Cegah virus corona eta, Polres Majalengka oge ngalakukeun pamariksaan suhu Tubuh para santri ngagunakeun Infrared Thermometer, kanggo nangtoskeun kasehatan para santri dina kaayaan sae.

Nanging kitu satgas pencegahan sarta penanggulangan virus corona atos disiagakeun, kalawan melibatkeun sagala rupa unsur sae TNI-Polri, Dines Kasehatan, BPBD, MUI sarta golongan pondok pasantren. tukas Kapolres Majalengka AKBP Bismo Teguh Prakoso.

Sumber: TIM Dokkes Polres Majalengka

Leave A Reply

Your email address will not be published.

one × three =