Cara Mitsubishi Mempermudah Servis Pelanggan Xpander

0
17
Cara Mitsubishi Mempermudah Servis Pelanggan Xpander
Cara Mitsubishi Mempermudah Servis Pelanggan Xpander

Koran Sunda – PT Mitsubishi Motors Krama Yudha Sales Indonesia (MMKSI) meluncurkeun program layanan purnajual panganyarna “Service Booking Card” anu ngagampangkeun Pelanggan Xpander ngalakukeun servis.

Program ieu boga tujuan ngaronjatkeun kepuasan konsumen kendaraan penumpang Mitsubishi ngaliwatan layanan booking servis anu langkung proaktif. Babak kahiji program ieu ditujukeun kanggo konsumen Mitsubishi Xpander anu nampi kendaraan dina periode sasih Agustus dugi Desember 2018 sarta aya di wilayah Jabodetabek.

Mitsubishi nargetkeun rasio service booking Xpander ngahontal 40 persen sarta kendaraan anu dongkap ka diler kanggo ngalakukeun perawatan salila periode September 2018 – Maret 2019 tiasa meningkat 20 persen.

Baca oge : Mitsubishi Ronjatkeun Produksi Xpander Margi Loba Diminati

“Kartu ieu kanggo samentara kanggo konsumen Xpander di wilayah Jabodetabek. Urang keser wanci konsumen nampi kendaraan sarta engkena di Service Booking Card eta aya katerangan ping service mimiti” sanggem Head of Service Marketing Planning Section PT MMKSI Angela Matrisia di Tangerang, Salasa (7/8).

“Urang pilih Xpander langkung mimiti margi hoyong mikeun edukasi, margi konsumen Xpander langkung anyar dibandingkeun konsumen ti model lianna” ceuk anjeunna.

Ngaliwatan kartu eta, Pelanggan Xpander bade meunangkeun gampangna servis sarta sajumlah kauntungan.

Konsumen anu servis berkala di bengkel resmi dibikeun kauntungan berkala mangrupi 20 rebu dina servis kahiji, 50 rebu dina servis kadua, dugi 100 rebu kanggo saban perawatan berkala kelipatan 10ribu kilometer, kalawan sarat kedah ngalakukeun booking sarta servis berkala anu pas wanci.

Sumber : antaranews.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − seven =