Cara BRI Supados UMKM Jabi Luar Jawa Tiasa Order Keur Musibah Corona

0 317

Koransunda.com – Keur kaayaan kateupastian ekonomi minangka akibat musibah corona atawa pandemi Covid-19,PT Bank Rakyat Indonesia (Persero) Tbk (BRI) ngabogaan program kanggo ngarojong kelangsungan Usaha Mikro,Kecil,Dan Menengah (UMKM).

Di mimiti warsih 2020 Bank BRI atos ngalakukeun perluasan pemanfaatan program UMKM go online ngaliwatan platform digital namina Indonesia Mall. Platform gawe babarengan ieu boga tujuan kanggo nyadiaan UMKM binaan BRI dina memperluas hontalan penjualan produk maranehanana.

Dugi ahir warsih 2019 anu kaliwat urang atos menghadirkeun Indonesia Mall di 6 dayeuh ageung ngawengku Jakarta,Bandung,Yogyakarta,Malang,Surabaya sarta Tangerang,ungkab Corporate Secretary Bank BRI,Amam Sukriyanto.

Amam nambahan luyu visi transformasi digital anu dipigawe perseroan,BRI berkomitmen kanggo nyadiakeun layanan keuangan sacara rata ka sakumna wewengkon di tanah air,salah sahijina kalawan memperluas akses Indonesia Mall di jabi Pulau Jawa.

Baca Oge: Jalmi Terkaya RI Sumbang Rp 52 M kanggo Lawan CoronaJalmi Terkaya RI Sumbang Rp 52 M kanggo Lawan Corona

Aya tambahan opat dayeuh nyaeta Medan,Makassar,Palembang,sarta Denpasar,ku kituna wengkuan na barobah kaayaan sapuluh dayeuh.

Dina palaksanaan penambahan opat dayeuh di jabi Pulau Jawa kasebat,Indonesia Mall digawe babarengan sacara eksklusif sareng Haistar,penyedia jasa e-commerce solution sarta warehouse logistic terkemuka di Indonesia.

Ka hareupeunana,Haistar bade ngabantuan Indonesia Mall dina palaksanaan operasional sarta onboarding di saban dayeuh sarta muka hub logistik di saban dayeuh nu kapilih. Sajaba ti eta,mangpaat anu sanes yaktos UMKM Indonesia Mall anu usik di industri kuliner tiasa difasilitasi penjualan produk na ngaliwatan platform Go Food sarta Grab Food.

Ti sisi numeser,kolaborasi ieu tiasa nyadiaan pengiriman same day delivery di 10 dayeuh kapilih sarta pamayaran Cash On Delivery (COD) sarta pick up di PT Pos Indonesia pangdeukeutna ku kituna midamel transaksi anu lumangsung di Indonesia Mall beuki midamel merenah balarea.

Langkung teras Amam ngungkabkeun Bank BRI nargetkeun 30 rebu palaku UMKM kadaptar di Indonesia Mall. Kalawan tambahan opat dayeuh anyar,dipambrih sahenteuna bade aya tambahan 2.000 UMKM pendaftar di babak mimiti sarta bade meningkat seiring wanci.

Baca Oge: Teller BRI Maok Dana Nasabah Rp 2,3 Milyar

Urang hoyong metot langkung seueur deui palaku UMKM kanggo barobah kaayaan mitra Indonesia Mall. Jabi di tingkat lokal,urang hoyong nyorong maranehanana kanggo ulin di level interlokal atawa internasional,emboh Amam.

Para palaku UMKM anu hoyong lebet dina Indonesia Mall cekap ngaliwatan proses tahapan-tahapan gampil. Nasabah diwajibkeun ngalengkepan data sarta ngadaptarkeun usaha na leuwih tiheula kalawan mengakses microsite Indonesia Mall di website Bank BRI liwat tautan https://bri.co.id/web/indonesiamall.

Selanjutnna pihak padagang bade dipenta kanggo nyiapkeun dokumentasi produk,ngirimkeun sampel barang,dugi proses pengiriman barang ka gudang-gudang inventory anu dikelolakeun ku BRI. Barang kasebat selanjutna bade dibantuan ku BRI kanggo diical ngaliwatan platform Indonesia Mall.

Produk-produk unggulan ti UMKM mitra binaan BRI tiasa langsung digaleuh di e-commerce rekanan sepertos Qoo10 Singapura,Tokopedia,Shopee,Bukalapak,Blanja.com sarta Blibli.com.

Sapanjang warsih 2019 anu kaliwat,palaku UMKM binaan BRI nyatet Gross Merchandise Value (GMV) dugi Rp 3,2 milyar. Para palaku UMKM go online oge ngiringan berkontribusi menghimpun dana simpanan Rp 800 juta sarta sanggem (feasible) ngusulkeun fasilitas kredit usaha dugi Rp 11,7 milyar. Dugi 2019,aya 11 rebu palaku UMKM atos kadaptar di Indonesia Mall.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

15 − three =