Bhayangkari Majalengka Gelar Tes IVA Sarta Sadanis

0
21
Bhayangkari Majalengka Gelar Tes IVA Sarta Sadanis
Bhayangkari Majalengka Gelar Tes IVA Sarta Sadanis

Bhayangkari Majalengka (koransunda.com) – Pangurus Cabang Bhayangkari Majalengka, sareng pangurus Ranting Jatiwangi, menyelenggarakeun kagiatan Hidup Sehat ngaliwatan deteksi dini kanker kalawan tes IVA sarta SADANIS, bertempat di halaman Mapolsek Jatiwangi, Salasa (4/9/2018).

Nyondong dina kagiatan kasebat, Pupuhu Cabang Bhayangkari Majalengka, Ny Retha Noviana, anu diwakilan Wawakil Pupuhu Cabang Majalengka, Ny Novi Ijang, direndengan Pupuhu Regang Jatiwangi, Ny Endah Asep Fiqih, sareng pangurus Cabang Bhayangkari sarta pangurus Bhayangkari Regang Jatiawangi.

Sajaba ti eta, dina kasempetan kasebat oge dihadiran Kapolsek Jatiwangi, Kompol Asep S.Fiqih, Camat Jatiwangi, Maman Komarudin, Koramil Jatiwangi, Pelda Jumandar, Kepala Puskesmas Loji, Kacamatan Jatiwangi, Hj Rini sarta sakumna anggota Polsek Jatiwangi sarta para Bhayangkari Ranting Jatiwangi sarta balarea anu ngiring Tes IVA kasebat.

Dina Pangbageana, Wawakil Pupuhu Bhayangkari Majalengka, Ny Novi Ijang Syafei ngomong, kagiatan bhakti sosial ieu dina raraga Dinten Kesatuan Unggut Bhayangkari (HKGB) Ka-66 Warsih 2018.

Baca Oge : Tps Cerdik 5 Cara Mengetahui Susu Sudah Basi Atau Belum

“Kagiatan ieu dipigawe guna ngalakukeun deteksi dini panyakit Kanker ngaliwatan tes IVA sarta SADANIS sarta ieu runtuyan keneh dina raraga HKGB ka-66, warsih 2018” sanggem.

Nurutkeun anjeunna, kagiatan bertajuk ” Hayu Hidup Sehat kalawan Deteksi Dini Kanker kalawan Tes IVA sarta SADANIS ” boga maksud kanggo miara sarta ngaronjatkeun kapadulian sosial Bhayangkari ka Kulawargi Ageung Polri sarta Balarea.

“Kagiatan anu dilaksanakeun sacara rutin ieu, oge sakaligus minangka pikeuneun memepererat tali silaturahmi antawis kulawargi ageung Polri sarta balarea” ungkpna .

Semenatara, kagiatan kasebat dituluykeun kalawan pamariksaan ku Tim Puskesmas Loji, Jatiwangi, sareng tim Urdokes Polres Majalengka. Wargi balarea oge kasampak antusias ngiring Tes IVA sarta SADANIS kasebat.

Sumber : https://www.facebook.com/majalengkajurnal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 18 =