Beuki Terpuruk Rupiah Isuk Ieu di Rp 14615 USD

0
177
Beuki Terpuruk Rupiah Isuk Ieu di Rp 14615 USD
Beuki Terpuruk Rupiah Isuk Ieu di Rp 14615 USD

Koran Sunda – Nilai tukar Rupiah ka dolar Amerika Sarikat (AS) poe ieu ngalaman keneh pelemahan. Isuk ieu Rupiah aya keneh di level Rp14.600-an per USD.

Ngaluarkeun Bloomberg Dollar Index, Salasa (14/8/2018) tabuh 08.42 WIB, dina perdagangan spot exchange melemah 7.5 poin atawa 0,05% ka level Rp14.615 per USD. Rupiah poe ieu usik di kisaran Rp14.615 jeng USD-Rp14.615 per USD.

Samentara eta, Yahoofinance oge nyatet Rupiah melemah 30 poin atawa 0,20% barobah kaayaan Rp14.618 per USD. Dina pantauan Yahoofinance, aya dina wengkuan Rp14.593 per USD dugi Rp14.620 per USD.

Baca Oge : Budak 8 Warsih Sukses Jualan Permen Raup Rp 100 Juta

Sepertos anu diwartakeun Okezone, kurs dolar Amerika Sarikat (AS) menguat langkung teras ka mata uang utami lianna dina ahir perdagangan Senen (13/8/2018) wanci satempat margi krisis ekonomi Turki teras ngabeungbeuratan euro sarta mata uang nagara-nagara ngembang.

Lira Turki atos turun 20% ka dolar AS salila dua sesi pamungkas, sanggeus Presiden AS Donald Trump mengesahkeun penggandaan tarif dina impor produk waja sarta aluminium ti Turki.

Baca Oge:
loading...

Mata uang utama nagara ngembang lianna, sepertos rupee India sarta peso Meksiko terpukul parna pisan di keur krisis lira.

Sumber : economy.okezone.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 5 =