Balotelli Rayakan Kaeleh Manchester United Ti PSG

0
78
Balotelli Rayakan Kaeleh Manchester United Ti PSG
Balotelli Rayakan Kaeleh Manchester United Ti PSG

Koransunda.com – Striker Marseille Mario Balotelli ngiring ngarayakeun kaeleh Manchester United ti Paris Saint Germain (PSG) dina babak 16 ageung Liga Champions di Old Trafoord, Rebo (13/2) WIB.

Mario Barwuah Balotelli wedal 12 Agustus 1990; umur 28 warsih) nyaeta saurang pamaen sepak bola berkebangsaan Italia anu ulin minangka penyerang kanggo klub Marseille sarta tim nasional Italia.

Kadua sepuh biologisnya nyaeta imigran kawit Ghana, di benua Afrika. Balotelli kantos ulin di klub Lumezzane sarta Internazionale,sateuacan ngagabung kalawan Manchester City dina sasih Agustus 2010.

Tilas striker Manchester City di usum 2010-2013 ngungkabkeun kegembiraan luhur kameunang PSG di akun media sosial Twitter pribadi na sajongjonan sanggeus pertandingan rengse. Manehna oge henteu mempedulikeun teuing fakta yen PSG nyaeta salah sahiji saingan badagna sareng Marseille ayeuna.

Baca Oge : Ghozali Henteu Sabar Rasakeun Suasana GBLA

Dina video anu diunggah Balotelli katembong para pamaen Manchester United anu nuju ngudag bal anu kagaduh para pamaen PSG. Dina unggahan kasebat, pesepakbola 28 warsih eta nuliskeun judul “Manchester United Ole. “

Baca Oge:
loading...

Henteu lami saterusna, pamaen Italia eta midamel kasatiaan na ka Manchester City beuki tangtos. Eta katembong sabot manehna balik mengunggah seratan anu ngahina para fan Manchester United.

“Fan [Manchester] City gumbira! Wilujeng wengi” serat na dibarung kalawan ikon seuri bingah.

Dina unggahan pamungkas na, Balotelli mengunggah poto papan skor kameunang 6-1 Man City luhur Man United di Old Trafford dina usum Liga Premier 2011.

“Ulah rempan. Abdi oge henteu resep Paris. Wilujeng wengi” serat na deui mikeun kode kanggo para fan City.

Sababaraha tabuh berselang, Balotelli mupus unggahan-unggahan kasebat.

Careteker Ole Gunnar Solskjaer ahirna ngarasakeun kaeleh kahiji sareng Manchester United rengse eleh 0-2 ti PSG. Gawang PSG dicetak Presnel Kimpembe di menit ka-53 sarta disusul gawang Kylian Mbappe tujuh menit saterusna.

Kanggo fan The Red Devils, kaeleh ti PSG barobah kaayaan perkawis anu cekap nyelekit. Tanpa kehadiran Jesse Lingard sarta Anthony Martial anu cidera, Manchester United henteu tiasa migawe seueur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × four =