Baby Shima Hoyong Lamun Dinikahi Sule

0
72
Baby Shima Hoyong Lamun Dinikahi Sule
Baby Shima Hoyong Lamun Dinikahi Sule

Koransunda.com –  Di layar kaca,pedangdut, Baby Shima midamel pangakuan henteu terduga. Perkawis ieu patula-patali kedekatanna kalawan komedian kahot, Sule. Baby Shima caang-terangan, ngomong hoyong lamun dinikahi sule bapa Rizky Febian.

Omongan eta dimimitian ti pangakuan na wanci mimiti kenal kalawan Sule. Jebolan D’Academy Asia eta angken, mimitina diondang ka acara anu dibantunkeun Sule. Sanggeus eta,Baby Shima mimiti caket dina pasamoan selanjutna.

Ka Gracia Indri sarta Tara Budiman di program acara NETIJEN, Baby Shima angken hubunganana kalawan Sule eta rerencangan nanging mesra. Di panonna, Sule mangrupa lalaki anu perhatian.

Postingan anu diwedalkeun eta mangrupi artikel anu dijudulan Benten Umur Tak Masalah, Baby Shima hoyong dipinang Sule kalawan Bismillah. Saterusna, Gracia Indri sarta Tara Budiman oge langsung naros apakah leres hoyong dinikahi Sule.

Saterusna, sacara spontan Baby Shima oge ngomong hoyong. Manehna oge seuri sarta katembong lepat tingkah wanci midamel pangakuan hoyong lamun dinikahi Sule.

Baca Oge : Pemain Preman Pensiun Di Polres Majalengka

Baca Oge:
loading...

“Hoyong, nanging sanes Shima,nanging sadaya jalmi tangtos hoyong margi anjeunna pepek, tawis-tawis anu aya dina anjeunna pepek. Henteu ngan Shima wae, batur di jabi ditu oge tangtos” cenahna.

Sanggeus eta,Gracia Indri oge ngabacakeun komentar saurang netizen patali postingan kasebat. Komentar eta nyebutkeun Baby Shima tak cocok kalawan Sule margi kakait beda umur anu tebih. Ngadenge komentar anu dibacakeun eta, Baby oge langsung bereaksi.

“Ulah tingal jalmi dina jabi na,nanging urang terang dina hatena naon, urang teurang kebaikannya “cenahna sambil imut. sajaba ti eta, manehna oge mikeun waleran ka komentar saurang netizen sanes anu meyebut manehna hoyong kalawan Sule margi bapa Rizky Febian berlimpah harta.

Kaliwat Baby Shima angken, tak ningali hiji jalma ti rajakaya na. Manehna malahan ningali ti kebaikan sarta cara jalmi kasebat tiasa mejadi lelerkeun hatena.

“Naon anu Shima tingal ti kebaikan hiji jalma eta sarta cara anjeunna nyokot hate urang, saterusna hate urang henteu peryogi” sanggem pedangdut kawit Malaysia eta.

Sule Buatkan Tembang kanggo Baby Shima Sule ngeceskeun, saleresna sempet ngalakukeun pasamoan kalawan Baby Shima. Mimiti na, neda tembang ka Sule. Ahirna, kahoyong penyanyi eta oge dipinuhan ku Sule.

Baca Oge : Ieu 3 Asal Pangasilan Hamish Daud

“Mimitina abdi aya pasamoan kalawan Baby Shima yaktos aya hiji project di manten anjeunna teda tembang sami abdi, ahirna disatujuan lah perkawis eta” sanggem Sule dina tayangan Entertainment News anu diunggah di Youtube dina 8 April 2019.

Saterusna, Sule oge ngajirim kedekatannya kalawan Baby Shima. Bapa Rizky Febian eta angken,sering ngalakukeun siaran langsung Instagram. sajaba ti eta, sakapeung-sakapeung video call kalawan Baby Shima. “Abdi caket ko sami anjeunna sarta anjeunna oge sering live streaming bareng live IG bareng teras sakapeung-sakapeung video call” sanggem Sule.

Tilas salaki Lina ieu nyebutkeun, mewajarkeun dirina sering diwartakeun caket kalawan wanoja. Perkawis eta margi kiwari berstatus duda ku kituna sok dikaitkeun ngabogaan hubungan kalawan saha bae anu caket denganya.

Baby Shima Nikah kalawan Manajer dina 2015 Sateuacan berkarier di Indonesia, saleresna terjun di dunya nyanyi, nembang di Malaysia. Manehna menjajaki karier sareng manajernya, Andy anu namina pepek Mohd Afrendie Affendy.

Kebersamaan maranehanana di industri musik Malaysia eta malahan keur buahan amis. Duanana kakait jalinan asmara anu boga tungtung dina pernikahan. Maranehanana disebut nikah dina 2015 di Langgar Taman Sri Setulang, Johor Anyar.

Baca Oge : Ayu Ting Ting Kantos Diledek Jiga Hileud Bulu

Dilansir ti media Malaysia, Hmetro.com.my, Mohd Afrendie Affendy landian Andy angken, mimiti na hubungan maranehanana sebatas pagawean antawis manajer sarta artis. Nanging, saprak 2014, binih-binih tresna oge wedal di antawis maranehanana.

“Sabot hubungan urang dipikanyaho ku sepuh, maranehanana neda urang kanggo geura-giru nikah. Sanggeus sadaya sawala dipigawe, persiapan kanggo upacara pernikahan dimulai dina sasih April” ceuk Andy.

Nanging,Baby Shima rupina tak kantos mengumbar kahirupan pribadi na. Manehna malahan langkung resep diomongkeun soal kariernya minangka penyanyi dangdut.

“Abdi ngaharepkeun fokusnya nyaeta dina karier. Sanes masalah pribadi” cenahna dikutip ti media online Malaysia,BH Online.

Sumber : http://jabar.tribunnews.com

Editor : Indra

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × two =