Babuk Wanoja Di Minimarket AKBP Yusuf Dipariksa di Polda Jabar

0
33
Babuk Wanoja Di Minimarket AKBP Yusuf Dipariksa di Polda Jabar
Babuk Wanoja Di Minimarket AKBP Yusuf Dipariksa di Polda Jabar

Koransunda.com – Propam mariksa keneh AKBP M Yusuf anu neunggeul Wanoja maling di Pangkalpinang,Kapuloan Bangka Belitung (Babel). Pamariksaan dipigawe di Polda Jabar.

” Berhubung ayeuna AKBP Y nuju widi resmi ti direktur na ngajajapkeun anakna sakola di Bandung,Jabar,Bidpropam Polda Babel atos berkoordinasi kalawan Bidpropam Polda Jabar kanggo mariksa AKBP Y di Polda Jabar,” sanggem Kabid Humas Polda Kapuloan Babel AKBP Abdul Mun ‘ im ka detikcom, Jumaah (13/7/2018).

Abdul ngomong AKBP Yusuf neunggeul D (42),Wanoja maling,margi tersulut emosi. Margi,palaku pencurian ngan ngawalon henteu terang sarta henteu gaduh wanci ditanya KTP sarta baturna anu kabur.

Baca Oge : Indung Sarta Anak Dihajar AKBP Yusuf Margi Maok Pinareup Dugi Mi Instan

” Mangka AKBP Y muncul emosi sarta sarta ngalakukeun kekerasan ka Wanoja anu sakedahna henteu peryogi dipigawe,” cenahna.

Koran Sunda, Jumaah (13/7/2018). Margi aya lampah kekerasan,Propam Polda memproses perkawis ieu. AKBP Yusuf disangka neunggeul kalawan panangan,sandal,sarta gagang karinjang.

” Bidpropam Polda Babel atos memproses perkawis dugaan kekerasan,AKBP Yusuf disangka ngalakukeun kekerasan kalawan ngagunakeun panangan,sandal,sarta gagang karinjang,” cenahna.

AKBP Yusuf atos dicoplok ti jabatanna minangka Kasubdit Kilas Ditpamobvit Polda Kapuloan Babel. Anjeunna dimutasi janten perwira tengahan Pangladen Markas Polda Kapuloan Babel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 8 =