Ayu Ting Ting Kantos Diledek Jiga Hileud Bulu

0
22
Ayu Ting Ting Kantos Diledek Jiga Hileud Bulu
Ayu Ting Ting Kantos Diledek Jiga Hileud Bulu

koransunda.com – Kahirupan pribadi pedangdut Ayu Ting Ting kasampak tak kantos lesot ti perhatian warganet. Henteu ngan eta, penampilan Ayu Ting Ting oge ampir sok barobah kaayaan sorotan.

Sanes ngan ti sagi fesyen, warganet oge kerapkali mengomentari gaya dangdan ti pelantun “Sambalado” ieu. Sumawonten, Ayu kantos meunangkeun sindiran lantaran riasan halis na dipeunteun kandel teuing. Warganet menyindir halis Ayu barobah kaayaan kasampak sepertos hileud bulu.

Baca Oge : Ieu 3 Asal Pangasilan Hamish Daud

Kawas lamun menepis sindiran warganet, Ayu maju geulis kalawan riasan kandel dina poto pemotretan anu dibagikeun fotografer Rio Motret di Instagram. Poto anu dibagikeun dina Saptu (8/9) kasebat mintonkeun Ayu anu maju geulis sarta seksi make lipstik boga warna oranyeu. Buuk na ditata barobah kaayaan keriting sarta kandel.

Ningali unggahan kasebat, warganet langsung menyoroti tampilan halis ti wanoja anu sering dihubungkeun kalawan Raffi Ahmad ieu. Kantos disindir jiga hileud bulu, tampilan halis Ayu Ting Ting dina pemotretan ayeuna banjir pujian.

“Kieu atuh yu halis na, diajar damel halis kieu nya” serat akun @gi***as. “Tah ieu sae halis na oge geulis ayu” walon akun @ir***43. “Sinarieun halis na bagusan…teu macem hileud bulu” tambih akun @yu***ko.

Di sisi sanes, warganet oge menyoroti beungeut Ayu wanci ngiring tren edit poto anu atos dilakonan ku sederet artis Indonesia. Dina poto kasebat, Ayu disebut jiga kalawan sipat Elsa dina pilem “Frozen “.

Sumber : https://www.wowkeren.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 − six =